Спорт

«Ольвия» всегда стремится к победам»: футбольна команда портовиків зустрілась з «Аметистом» (Фото)

31 травня на стадіоні в парку Перемоги відбувся футбольний матч у рамках чемпіонату з першості міста Миколаєва. В цей вечір змагались дві команди, які представляють першу лігу, «Аметист» та лідер турнірної таблиці «Ольвія».

Арбітрами зустрічі були: Афонін, Голіяк, Артеменко. Спостерігач арбітражу — Пономаренко.

Гра розпочалась з явної переваги «Ольвії», яка з перших хвилин взяла ініціативу у свої «ноги» та безжалісно наносила контратаки. Відкрили портовики рахунок не одразу, однак на остаточний рахунок тайму це не вплинуло. На 22-ій хвилині «Ольвія» забила перший гол. Продовжуючи гру, портовики не зупинялись на досягнутому, і вже через 8 хвилин рахунок був 3:0 на користь «Ольвії».

По черзі забили «Аметисту» гравці «Ольвії» Антон Колихалов (22, 29 хвилини) та Віктор Ходоровський (27 хв. матчу).

Другий тайм показав, що «Аметист» не збирався здаватися і намагався не уступати «Ольвії» м’яча. Так, вже на 49-ій хвилині гравець «Аметисту» Володимир Бігайло забиває перший гол у ворота «Ольвії». Надалі обидві команди майже протягом усього тайму обмінювались кутовими, однак реалізувати їх не вдалось.

Як завжди, рясніла гра і травмуваннями, і попередженнями, і суперечками. Попередження отримали гравці з обох команд: Кулеша (15), Грабко (39), Бігайло (77), Паскевич (85) — Данилевський (39), Ходоровський (80).

Остаточний результат зустрічі — 3:1 на користь «Ольвії».

«Игра показала, что «Ольвия» всегда стремится к победам, команда «Аметист» была обыграна со счетом 3:1.  Первый тайм дался легко, выиграли 3:0. У «Аметиста» практически не было шансов, наша команда показала класс в первом тайме, что мы на голову сильнее этой команды. Во втором тайме немножко расслабились, видать: выигрывали в хороший счет и думали, что мы на голову сильнее этой команды. Но «Аметист'» показал зубы, забил первый гол, мог забить и второй, но мы не дали… и довели матч до логического конца со счетом 3:1. Было видно по игре и по людям, что «Ольвия» все-таки превосходит эту команду. Цель остается той же — становиться чемпионами первой лиги», — прокоментував матч з «Аметистом» капітан команди «Ольвія» Сергій Катєлін.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button