Политика

Рада не поддержала отставку Гройсмана с поста премьер-министра

Верховная Рада не поддержала заявление премьер-министра Владимира Гройсмана об отставке.

За соответствующее постановление на сегодняшнем заседании парламента проголосовали всего 97 народных депутатов, тогда как для принятия решения необходимо минимум 226 голосов.

Стоит отметить, что из депутатов, представляющих Николаевскую область, за отставку главы правительства не проголосовал никто.

Против отставки Гройсмана проголосовали Андрей Вадатурский, Давид Макарьян, Александр Жолобецкий, Иван Савка, Тарас Креминь, Игорь Бриченко.

Остальные николаевские народные депутаты или не голосовали, или отсутствовали.

Напомним, что после роспуска парламента президентом Владимиром Зеленским премьер-министр Гройсман заявил, что подаст в отставку с должности главы правительства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

16 комментариев

  1. Зеленский что- то тупит насчет Луцыка!!!! Где обращение его к ВР? Или договорились? Без отставки никто не сядет, т.к. он кому-то кум, друг семьи и т.д. По Гройсману- чистый популизм, аж противно.

    1. Краще цього уряду немає! Все вони роблять добре!
      Хлопці продовжуйте працювати на користь Україні!
      Тільки сліпі, глухі шлунки не бачать цих гарних змін!

  2. Це адекватне відповідальне рішення! З Радою треба було так само, дати можливість доробити до осени, а там спокійно собі переобиратися!
    Ні, треба було колотити, без відповідально махати показово для електорату булавою і що з цього вийшло, аж нічого тільки напруженність зростає і все ! Той же ЗЕлекторат вже плюється, що знову їх кинули!
    Уряд Гройсмана хоч не ідеальний але є багато плюсів, реформи завжди болясні і не швидкі, зате потім усі країни після цього мають високий рівень життя!
    Після грабування ригАнального кодла його на руках треба носить за те, що втримав країну!

        1. Слухай баран!!!мої баттьки. мої діди і прадіди українці. ти чмо. невідомо хто... ти думаєш якщо одягнув вишиванку і (бабочку) то ти вже є щірий українец. ти всіх хто має свою думку то всі сепари? ті хоч знаєш значення цего слова!!!! Короче говоря ты пи***ар гнойный.

        2. lesnik, повішайся полусепар!
          Почав добре, а закінчив як завжди, як півень сепарний!

        3. Дуреннь ляшко.. я не буду бажати тобі жити довго і весь час ходити під себе. з часом все стане на свої місця. а ти як і повинно бути. знову опинишся в псіх лікарні успіху тобі.......

        4. lesnik, молодець! можеш коли хочеш!
          Пиши заєц на рідній мові у тебе це дуже гарно виходить!
          Я в тебе буду вчитись, а підагога не можна ображати!

        5. Лешик, ну чего вы так близко к сердцу принимаете гражданина Ляшко?он всего лишь обычный задрот, который хочет в тусу, вот и агрессирует направо и налево. Не обращайте внимания, в 21 веке самое сильное оружие - игнорирование. Хорошего вам дня.))

        6. Маруся бабуся, не лешик а лесник, ти же гражданка з веслом, сильною зброєю 21 ст.л., почула мене!
          Я усюди, навіть у твоєму "мозоку" , ти тільки за мене думаєш, я твоя тінь!

  3. Друзья, сколько можно переключаться с обсуждения темы на бляшко? Ну человек неадекват, нахрена опускаться до такого блин уровня. С ним дискутировать- себя не уважать. Прекращайте!!!!!!)))

    1. Викос олень ти ще тут, давай вступай в наш сучасний клуб!
      На кацапії вже тільки електорат говорить!
      Ти ж розвинена людина?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button