Экономика

Стивідорна компанія «Ольвія» презентувала свої виробничі потужності і потенціал на міжнародній виставці в Одесі

У виставковому комплексі Одеського морвокзалу 29 травня розпочала роботу міжнародна виставка «Інтер-Транспорт», серед учасників якої є і ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», яке презентує свої виробничі потужності і потенціал.

Як повідомляє прес-служба ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», виставка «Інтер-Транспорт» традиційно відбувається в Одесі з 29 по 31 травня, в координацію заходу здійснює Міністерство інфраструктури України, Міністерство закордонних справ України, а також Одеська обласна держадміністрація. Ця платформа надає багато різноманітних можливостей для компаній-учасників, а саме: налагодження і підсилення діалогу з партнерами, обговорення реформ та інновацій, налагодження нових контактів.

В експозиції виставки представлено діяльність компаній з багатьох країн світу, серед яких: провідні порти чорноморського регіону, стивідорні компанії, залізниці, експедиторські компанії, виробники обладнання та техніки для портового та складського господарств, лідери в галузі гідротехнічного будівництва та учбові заклади.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button