Общество

Залишає по собі масу позитивних емоцій: у ліцеї Корабельного району запрацював мовний табір Educamp.

У Миколаївському економічному ліцеї №1, розташованому у Корабельному районі міста, вже третій день працює мовний табір Educamp.

Про це йдеться у повідомленнях на сторінці ліцею в соцмережі Facebook.

В перший день роботи табору, де учні восьмого класу розприділилися на дві команди за допомогою психологічного квесту і складені ними слова стали гаслом для роботи табору.

«Учні дуже творчо віднеслися до вибрання назв командам: «Crazy children» та «Cool teens». На восьмиклассників чекав сюрприз від учнів 10-Б класу — уривок із комедії «За двома зайцями»/»Catch to hares» англійською мовою. І усі глядачі на мить опинилися в атмосфері справжнього театру. Актори змогли підняти настрій і налаштувати учнів майбутнього дев’ятого класу на сприйняття мови», — йдеться у повідомленні.

Темою всього дня стала музика. За бажанням учасників була обрана пісня «Human» Rag’n’Bone Man, над якою була проведена ретельна словарна робота, і лише потім команди змогли виконати пісню у супроводі гітаристів: Свища Павла та Коваленка Вадима.

Зусиллями кураторів команд перший день пройшов успішно, залишаючи по собі масу позитивних емоцій.

Тематикою другого дня восьмикласник обрали англійські традиції, а саме День Святого Патріка. Цікаві факти з історії цього свята змогли зацікавити учнів. Головним символом цього дня є трилисник (shamrock), який став предметом проведеного майстер-класу. Діти із задоволенням виготовили атрибут цього свята і з радістю сфотографувалися з ними.

Третій день роботи табору чекали всі з великим нетерпінням, адже це був День спорту!

«Присвятили ми його баскетболу, так як Батьківщина якого Північна Америка. Факти з історії, правила гри англійською чекали на наших едюкемперів в першу годину спілкування. В спортзалі нас зустрів вчитель фізичної культури Борис Володимирович. І відпрацьовував з нами елементи гри. За годину найкращі представники команд вийшли на поле. В цій заключній грі перемогла дружба команд «Crazy children» i «Cool teens», — йдеться у повідомленні.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button