Спорт

Стрімголов до перемоги: огляд футбольного матчу "Ольвія" - "Гранд"

23 травня на стадіоні «Юність» відбувся матч 7-го туру першої ліги чемпіонату міста Миколаєва з футболу, де команда «Ольвія» (жовта форма), що складається, в основному, із співробітників державного підприємства «СК «Ольвія», розташованого в Корабельному районі, зустрілась з командою «Гранд» (синя форма).

Арбітрами цього матчу були Зеленський, Антонов, Чернега. Спостерігач арбітражу — Клигін.

Перший тайм розпочався жваво, команди були повні сил та трималися на одному рівні, що давало глядачам змогу насолодитися яскравою боротьбою за лідерство. Однак всі намагання «Ольвії» та «Гранду» у цьому таймі так і не змогли принести свої плоди, команди розійшлися на перерву з нічийним результатом.

Як завжди, яскрава гра не обійшлася без втручання першої медичної допомоги. Травмування, порушення, емоційні суперечки йшли червоною лінією протягом усієї гри. Вже у першому таймі, на 34-й хвилині, за порушення з поля було видалено голкіпера команди «Гранд».

У другому таймі команда «Ольвія», стрімголов намагавшись реалізувати моменти, включила «тотальний контроль» і «запасувала» грандівців. Відкрити рахунок портовикам вдалось на 63-й хвилині.

 

Надалі «Ольвія» і не думала здавати позиції та продовжувала тримати суперника в напрузі, і не даремно: вже на 78-й хвилині стивідорці отримали ще очко на свою користь. Авторами голів цього матчу були Євгеній Помельничий та Антон Колихалов.

Остаточний рахунок матчу — 2:0 на користь «Ольвії».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button