Общество

Пляж «Чайка» у Корабельному районі затвердили місцем масового відпочинку на водних об’єктах Миколаєва влітку 2019 року

У вівторок, 28 травня, виконком міської ради затвердив перелік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах м. Миколаєва на літній період 2019 року.

До нього включено 4 об’єкти: пляжі «Стрілка» та «Прибій» — у Центральному районі, пляж «Чайка» у Корабельному районі та берегова зона по вул. Лазурній у мкрн Намив, повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олександр Герасіменя зазначив, що у Миколаєві купальний сезон-2019 триватиме з 1 червня до 31 серпня.

У зоні відпочинку на Намиві доручено встановити п’ять рятувальних постів, провести обстеження водної акваторії і дна з очищенням. На пляжах «Стрілка», «Чайка» та «Прибій» підготовчі роботи майже завершені. Фахівці рятувально-водолазної служби чергуватимуть у всіх місцях масового відпочинку, будуть наглядати за перебуванням дітей на воді під час проведення спортивних змагань та тренувань.

Також визначено перелік місць для занять водними видами спорту, він включає 7 об’єктів: КДЮСШ «Комунарівець», СДЮШОР з веслування академічного, ШВСМ м. Миколаєва, Клуб юних моряків з флотилією, СДЮШОР з веслування на байдарках і каное, Обласна СДЮСШОР з вітрильного спорту «Обласний яхт-клуб» та КДЮСШ «Олімп».

Адміністраціям районів доручено створити комісії для визначення готовності до функціонування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах у літній період.

Керівникам підприємств, установ та організацій, які використовують водойми з оздоровчою та спортивною метою рекомендовано визначити та узгодити з територіальними органами рибоохорони на картах-схемах водний простір для занять водними видами спорту в межах м. Миколаєва, забезпечити підготовку особового складу рятувального посту та тренерів-викладачів (з водних видів спорту), забезпечити безпеку плавання спортивних суден на період проведення спортивних заходів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button