Блоги

Позитивний прецедент у справі лісу «Маяк». Апеляційний суд постановив знести будинок

17.04.2019 року Миколаївський апеляційний суд розглянув апеляцію щодо визнання незаконним відведення Миколаївською міською радою приватній особі однієї з ділянок в лісі «Маяк» (соснове урочище «Жовтневе» на берегу П. Бугу) та повернення її у власність держави.

Врешті колегія суддів апеляційної інстанції вже в котре підтвердила позицію прокуратури та визнала, що соснове урочище належить до лісового фонду, що ММР розпоряджалася землею, яка зовсім не перебувала у її власності тому така «приватизація» незаконна. Відповідно постановила повернути ділянку державі.

Відбулась начебто один з десятків, що стали вже рутинними, розглядів по справі «Маяка». Але! Також судді визнали незаконним будівництво житлового будинку з допоміжними спорудами на ділянці та постановили їх знести за рахунок власника.

Це вперше таке знакове рішення апеляційної інстанції. Два в одному. Й незаконність приватизації, й знесення незаконно зведеного.

Тільки викликає подив, що пізніше 25.04.2019 року цей же апеляційний суд призупинив розгляд аналогічних справ щодо лісу «Маяк», що виглядає доволі суперечливо: Верховний Суд та апеляційний фактично «заблокували» десятки розглядів по справі лісу «Маяк». Бабенко й Пеліпас можуть радіти?

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько: «Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Там давно пора все розчистити!
    Набудували жопоблоки рігАлальні, загадили все навколо!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button