Общество

"Нас попереду чекає дуже велике перетворення", - школа в Корабельному районі відзначила останній дзвоник, готуючись до капремонту (ВІДЕО)

«Як швидко рік навчальний промайнув,

Повірити так важко в це відразу,

І ми сьогодні всі зібрались тут

Останній дзвоник святкувати разом!»

24 травня у багатьох школах і навчальних закладах Миколаєва відбулися урочисті заходи — для випускників пролунав останній дзвоник на урок, тим самим давши їм дорогу в доросле життя.

Журналіст Корабелів.info побувала на такому святі в Миколаївській ЗОШ І- ІІІ ступенів №29, що розташована у Корабельному районі. На заході зібралися учні, випускники з батьками, педагоги, керівництво школи та гості.

Поважно і сердечно привітала усіх присутніх зі святом останнього дзвоника директор школи Лариса Грицюк:

«Я вас всіх вітаю із закінченням навчального року, бажаю всім міцного здоров’я, щастя, терпіння, наснаги, добрих і вірних друзів поруч. І обов’язково запам’ятайте, що ви наші діти майбутнє України, будьте більш відповідальніші за свої вчинки й дії…»

Після привітальних слів Лариса Анатолівна відзначила усіх тих учнів, які мають високі досягнення у навчанні вручивши їм дипломи та грамоти.

Нагороди у вигляді грамот отримали також вчителі та батьки.

«Я хочу відзначити саме тих на кому тримається наша школа. Перш за все хочу сказати: що школа вчителем стоїть. Я дуже вдячна вчителям за їх любов до дітей, за їх тепло душі яким вони обігрівають наших діточок за їх знання, які вони передають нашим дітям», — Лариса Грицюк

Позитивний настрій дарували присутнім запальні та креативні виступи учнів школи

Відзначила директор словами вдячності й листами-подяками небайдужих політиків та громадських діячів, які беруть активну участь у підтримці навчального закладу серед яких народний депутат Артем Ільюк.

Окрім подяк і нагороджень на святковій лінійці директор нагадала усім про грандіозні майбутні перетворення школи (ремонт), які вже можна буде побачити у новому навчальному році. Всі ремонтні роботи проводитимуться за державні кошти.

«Нас по переду чекає дуже велике перетворення школи, 3-ри місяці буде кипіти робота у школі, 4-ри бригади різного профілю будуть міняти нашу школу. Одна бригада буде повністю міняти всі електрокомунікації, буде робити підвісну стелю, підсвіти під дошками, ставити денне освітлення, міняти всі розетки). Інша бригада буде викорчовувати ті пластикові вікна які є і вставляти всі вікна заново, які будуть енергозберігаючими. Третя бригада буде зрізати всі батареї, повністю всю сантехніку у школі. Четверта бригада буде працювати над тим, щоб утеплити дах, обробити конструкції. Крім того будемо робити повністю фасад школи, тому нам сказали, що фасад школи повністю в наших руках, як ми з вами дизайн спроектуємо так і буде. До всіх звертаюся – учнів, батьків, вчителів давайте свої пропозиції якою б ви хотіли бачити нашу школу…», — зазначила директор

Завершувалась святкова лінійка традиційно посвятою у доросле життя випускників та останнім дзвоником.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Молодці!!! Яка гарна Українська родина!
    Хай школа ваша буде сучасна та розвинена!!

  2. Особенно порадовало появление англичанки Танечки, учителя -призрака в дорогих нарядах

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button