Общество

«Жахливий стан салону, відсутність огляду механіка», - результати перевірки «маршруток», які обслуговують Корабельний район

Мерія знайшла Управління транспорту міської ради перевірило, як перевізники дотримуються законодавства і укладених договорів: під приціл потрапили маршрутки №№ 1, 17, 52, 26, 50, 91.

Вранці в п’ятницю, 24 травня, на виконання доручення Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій перевірило, як підприємства-перевізники дотримуються законодавства і укладених договорів.

Так, у цей день перевірка пройшла на базі ПП «ПіК», розташованої по вул. Айвазовського, 18, де проходять обов’язкові передрейсові огляди автобуси, що курсують по маршрутах №№ 1, 17, 52, 26, 50, 91.

Ці маршрути обслуговує ПП «ПіК» та інші підприємства-перевізники, повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Фахівці управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій увагу звертали на здійснення підприємствами передрейсового техогляду транспортних засобів, наявність працюючих GPS-трекерів, санітарний стан маршруток.

Перевірка відбулась в два етапи. Вона дозволила виявити низку порушень. Так, з 16 автобусів, які вранці виходили на маршрути, огляд механіка пройшов лише один транспортний засіб. Після зауважень співробітників мерії вказане порушення було усунуто.

Також рейд показав, що не на всіх маршрутках працюють GPS-передавачі. Перевірили 52 пасажирських автобуса. Обладнання для супутникового контролю не працювало на 27 з них. Варто відзначити, що GPS-трекери функціонували на всіх автобусах, які обслуговують маршрут № 50. Разом з тим, жоден передавач не працював на маршрутках № 1.

У цілому останні й стали лідером антирейтингу. Крім непрацюючих GPS-передавачів, транспортні засоби маршруту №1 запам’яталися жахливим станом салону. Також на одному пасажирському автобусі інформація на табличці, де вказується маршрут, була викладена російською мовою, що суперечить чинному законодавству.

По всіх порушеннях, виявлених в результаті перевірки, були складені відповідні акти.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Важливе зауваження до мерії та ОДА!
    Чому досі на маршрутах міста їздять з застарілими табличками зупинок 5 ти річної давнини, їх що не стосується закон про декомунізацію? Оштрафувати разок, тоді зрозуміють що робити!!
    Треба примусити ціх перевізників змінити ці таблички на сучасні Українські назви вулиць та зупинок, навіщо вони дезінформують всіх людей! Особливо приїжджі люди не розуміють напрямок цих маршрутів!!
    Також табличкі на вулицях змінити на реальні сучасні назви, бо виходить один дім з застарілою комуняцькою назвою, другий те саме тільки українською мово., третий з сучасною назвою!

    1. А тебе бл**ь не пофиг какие там таблички, пускай сначала купят нормальные и большие автобусы.

  2. Хотів би ще запропонувати, та обов'язати водіїв пасажирського транспорту міста оголошувати назви зупинок гучкомовцем, так як передбачається у міському транспорті, по принципу як у метро!

  3. cвиней на бойню пускай возят в таком транспорте,Николаев реально помойка, сори но это правда.Нас тут за людей не считают, мы животные

    1. Пока мы будем позволять себя называть животными ,так эти ушлепочные выше стоящие и будут нас воспринимать.я твердо уверенна наши люди имеют право на свой голос !у нас много людей способных высказать свое мнение!

  4. Пора нашим депутатам переселятся дружно в Корабельный район и возить людей на работу. Раз не могут организовать нормальный транспорт пусть или сами с нами ездят или возят на служебных авто

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button