Общество

Спортивні та пізнавальні заходи на будь-який смак: у Кульбакіно вперше відсвяткували День Європи в Україні

19 травня у мікрорайоні Кульбакіно вперше відбулося святкування Дня Європи в Україні, — зазначає управління з питань культури та захисту культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Нагадаємо, «Корабелів.Інфо» писали про це свято:
«День Европы удался!»: в Корабельном районе
состоялся праздник с множеством
мероприятий на любой вкус и возраст

Як повідомлялося, цього дня біля славнозвісного літака на мешканців та гостей мікрорайону чекало безліч цікавинок: пісні, танці, конкурси і призи, спортивні та пізнавальні заходи на будь-який смак і вік.

Розпочалося святкове дійство з концерту від творчих колективів Кульбакінського будинку культури.

У перервах проводили веселі конкурси для дітей і дорослих.  Гості заходу отримали можливість намалювати тематичні малюнки на асфальті і в розмальовках з місцевою бібліотекою. Козаки відразу переманили до себе купу дітей на козацькі забави. Після концертно-розважальної програми підключився спортивний корпус, хлопці розклали мати під літаком і почали з розминки, потім показали майстер-клас зі спортивних вправ.

Продовжилось святкування квестом по території району. Участь у захоплюючому заході взяло три команди. Одна сімейна і дві підліткові. Змагалися мудрість і досвід проти молоді, цього разу перемогли молодість і цілеспрямованість. Команда підлітків «Оріон» взяла перший приз в квесті. Завершилися святкові заходи в Будинку культури церемонією вручення переможцям призів і постановкою доброї казки «Мері Попінс» від театральної студії «Апельсин».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button