Общество

На маршрути вийдуть протягом 2-3 тижнів: у Миколаєві презентували автобуси, придбані за рахунок кредиту ЄБРР

У Миколаєві провели офіційну презентацію 23 сучасних автобуси, придбаних за рахунок кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку.

Про це повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Як розповів у коментарі представникам ЗМІ директор КП «Миколаївпастранс» Олексій Ушаков, штат водіїв на даний час укомплектовано. Тариф на проїзд у комфортабельних автобусах становитиме 5 грн, хоча його собівартість, за попередніми розрахунками, на 2 гривні більша. На маршрути транспорт вийде протягом 2-3 тижнів. Підприємство повністю готове до обслуговування та утримання автотранспорту.

По завершенню офіційної презентації всі бажаючі могли здійснити пробний виїзд у новенькому автотранспорті.

Нагадаємо, що 22 листопада минулого року депутати Миколаївської міської ради дали згоду комунальному підприємству «Миколаївпастранс» укласти угоду фінансового лізінгу для придбання 23 автобусів орієнтовною вартістю 73,3 млн грн. Планується, що частина автобусів буде обслуговувати Корабельний район.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. На терновку и ракетку они будут нерентабельны в корабельном районе Может быть так что те что в терновку уйдут в небытие очень быстро

  2. Добрый день! Прошу поправить данные в статье - Кредит на финансирование не от ЕБРР, а от АО "Укрексимбанк", финансирование через финансовую компанию ООО "Эксимлизинг". На сайте горсовета упоминание об ЕБРР отсутствует. Спасибо!

  3. Сделайте проезд 8 грн. Может дольше прослужат. И контингент что все рвет и ломает будет на маршрутках передвигаться

    1. Сообщи свои данные и для тебя будет проезд по 18 гр. как для дебила...

  4. У этих автобусов, слабый каркас для наших дорог, будет его рвать из за больших панарамных окон.

  5. Дождались! Теперь главное, чтоб не кинули жителей Корабельного района, а то каждый депутат будет тянуть автобусы на свой микрорайон и нам достанутся 2 шт., аргументируя что у нас и так много маршруток и даже два 83 автобуса.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button