Общество

"Поважайте людей, економте їхній і свій час", - миколаївці просять навести лад у роботі ЦНАПу Корабельного району

Мешканці Корабельного району поскаржилися на роботу районного Центру надання адміністративних послуг.

Про це йдеться у повідомленні у групі «Зробимо разом Миколаїв краще»

Так, йдеться про добові черги до Центрів з надання адміністративних послуг Миколаівськоі міськоі ради. Реєстрацію місця проживання та зняття з неї раніше в 2018 році на вуллиці Адміральській, 20, можливо було оформити протягом 3-4 годин, а зараз — мінімум за тиждень.

«16.05.2019 в 8:00 в ЦНАПі Корабельного району черга з 6:30 близько 30 чол. Станом на 9:15 отримати талон вже неможливо, термінал видав близько 15 талонів, усі без часу, більше на поточний день не дає. Талони є тільки на 23.05.2019, тобто через тиждень. Термінал працює погано — постійно підвисає. Персонал ЦНАПу на звернення громадян, що термінал не працює, не реагує. Люди очікували близько 30 хвилин з 9:20 по 9:50, щоб його перезавантажили після декількох дзвінків у департамент. В цей час ця черга значно збільшилася», — сказано у повідомленні.

В ЦНАПі створено дві черги: згідно електронного талон, яка не зрозуміло, як йде, та жива черга, в яку стоять люди, що отримують відомості про зареєстрованих осіб (форма 3).

«Це створює бардак, тому що не зрозуміло, хто коли заходе. На Адміральській, 20, усі заходять за електронними талонами. Таким чином, панове чиновники Миколаївської міської ради, наведіть лад у справі, реорганізуйте порядок роботи ЦНАПу. У вік цифровізації не може час отримання довідок збільшуватися. Зробіть программу для подання заявок на прийом через інтернет з можливістю завантаження сканованих документів, щоб людина приходила тільки за готовими документами. Поважайте людей, економте їхній і свій час. Поясніть, як працюючій людині оформити необхідні документи так, щоб зробити це за один день, як роботодавець може реагувати, якщо працівник вимушений кожен раз відпрошуватись з роботи? Як людям похилого віку, не нервуючі, оформляти документи в ЦНАПі, стоячи в чергах по кілька днів?», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Как же вы не понимаете. Нужно создать такие условия что бы появилась возможность для работы решал за неучтенный нал. Только так будет работать на Украине любая служба от таможни до вшивого жэка. Нет никакого стимула работать за официальную зп

  2. Был сегодня там, за справкой о составе семьи (которую отменили в 2016 но все равно требуют), чтобы оформить помощь на ребенка, 40 мин ожидания(это мне повезло) и итог о том что я ее не могу получить т.к. я не владелец квартиры, приехал с отцом(владельцем) и посмотрев на очередь понял что сегодня туда не попаду, в жеке жена получила за 30мин от силы.. реформы блин, все для людей.

  3. с начала года я и моя семья уже несколько справок там пыталась брала всегда по одной и той же схеме - 4-6 безуспешных визитов(взять талончик, прийти с талончиком, узнать какой ты долб*еб, прийти с нужными документами, еще талончик взять, узнать что справку тебе не могут выдать все равно) -> поездка в главный офис-> жалоба начальнику -> получение справки за 2 минуты

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button