Общество

У Корабельному районі відкрили оновлений пляж «Чайка»

У Миколаєві успішно реалізували ще один проект Громадської бюджету — на цей раз за кошти міської скарбниці оновили пляж «Чайка», розташований в Корабельному районі.

Як зазначили у відділі інформаційного забезпечення департаменту міського голови, запропонували відремонтувати цю рекреаційну зону студенти Української академії лідерства. У підсумку проект набрав необхідну кількість голосів миколаївців і на реалізацію задумки виділили бюджетні кошти. Роботи велися в цьому році. І недавно вони були завершені.

Відкрили оновлений пляж «Чайка» вчора, 18 травня.

Міський голова Олександр Сєнкевич зазначив, що перемога проекту в програмі «Громадський бюджет» показала, що пляж є популярним місцем серед городян. Тому ініціатива з перетворення «Чайки» буде розвинена. Так, на території пляжу необхідно провести берегоукріплювальні роботи. Крім того, «Чайка» потребує освітлення у вечірній час. Над вирішенням цих питань буде працювати міська влада.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Почему на фото нет аварийно опасной лестницы и ссунувшихся бордюров, которые укрепляют берег и со времен установки никто ни разу не ремонтировал???
    За убранный наконец-то мусор и скошенную траву спасибо.

  2. А средства защиты от мочи и кала что протекают под видом Бугского лимана есть? Тогда пляж готов. И там надо искупать всю администрацию Корабельного.

  3. сыпали всю весну гавно с нибулона, и пляж открыли.А анализ воды брали? я там ноги мыть не буду

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button