Политика

У небі над Корабельним районом практикувалися пілоти-курсанти

Пілоти миколаївської бригади тактичної авіації імені генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова та курсанти-випускники льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба провели льотну практику на аеродромі в Кульбакіно.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

На льотну практику прибуло два десятки п’ятикурсників, які були в небі на штурмовиках Су-25 та навчально-тренувальних L-39.

Вже скоро, разом із первинним офіцерським званням, молоді пілоти отримають і першу кваліфікацію «льотчик 3-го класу».

«Саме на цій практиці курсанти матимуть більше знань і кращий вишкіл за видами підготовки», – розповів начальник факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації льотного персоналу ХНУПС полковник Олександр Дяків, який ще кілька тижнів тому очолював миколаївську бригаду штурмовиків.

За його словами, протягом льотної зміни курсанти-льотчики отримали допуск до пілотування на малих та гранично малих висотах. Попереду – польоти й отримання допусків до польотів на бойове застосування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Снова эти вёдра будут над самыми крышами многоэтажек пролетать.В полях и над посадками не получается учиться???Нужно обязательно над головами жителей Корабельного летать???Вообще удивляюсь,как эти корыта ещё взлетают.

  2. Завершая тренировочный полет, в калифорнийском городе Риверсайд истребитель ВВС США F-16 немного не долетел до авиабазы March Reserve Air Force Base и рухнул на здание склада у автотрассы.
    А у нас не америка и не склады

  3. Мне тоже не очень нравится,когда самолёты над нашим домом летают.а с другой стороны -как у нас профи появятся,если не будут летать

    1. Пусть летают но не над жилыми районами. При союзе истребитель в светловодске на детский садик днем рухнул. Детских трупов- весь садик. За ночь сравняли с землей как будто пустырь был

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button