Политика

У Зеленского есть право на свою внешнеполитическую команду - глава МИД Климкин написал заявление об увольнении

Министр иностранных дел Павел Климкин написал заявление об отставке, о чем этом он заявил в видеообращении, обнародованном в соцсети Facebook.

По его словам, 20 апреля он направит заявление в Верховную Раду и уже новому президенту Владимиру Зеленскому.

«Я считаю, что так правильно. Правильно по-человечески. Правильно с точки зрения нормальной политической культуры, поскольку, в конце концов, нам она нужна», – сказал Климкин.

По его словам, он заранее предупредил о решении новоизбранного президента, и готов помогать ему.

«У него должно быть право на свою внешнеполитическую команду, на построение внешнеполитической стратегии», – сказал Климкин.

Он также сообщил, что собирается баллотироваться в Верховную Раду.

«У меня есть очень много различных идей, я надеюсь их реализовать, поэтому я иду вперед, иду в политику. Иду в Верховную Раду Украины, конечно, с командой, с которой я разделяю ценности, принципы, эмоции и видение, как идти дальше», – рассказал министр.

https://www.facebook.com/pavloklimkin.ua/videos/250505382477147/?v=250505382477147

Читайте новини першими

Связанные статьи

13 комментариев

  1. Ми маємо дуже не стабільну ситуацію в країні, коли влада переходить від проукраїнського президента до людей, для яких ні мова, ні віра, ані українська ідентичність не цікава і не важлива.

    1. Вот пример националистического идиотизма, оказывается в Украине нет ничего важнее мови и томоса с "автокефалиею". Я Лохинов это пророссийский агент ловко старающийся ввести Украину в языковый и церковный хаос. Читая его откровения на этом сайте можно уверенно сделать вывод что это неудачник и эгоист который надеется как и многие бездарности и профаны завоевать себе дешевый авторитет, но самое страшное для страны это когда такие Лохиновы дорываются до власти, тут мы имеем Савченко -губера и Сенкевича недомэра.

      1. Профессор Шариков виродок, ти заїдь опудало на свою па-рашу і поцікався, є там Українська мова, є там Українська церква, є там люба друга мова!!! НЕМАЄ!!! І ти тут гіавно путлеровське будеш смердіть за Україну!!!
        Геть падло з нашої землі тварюка путлеровська!!

  2. Для того щоб ситуація була стабільна. треба не на майданах гроші заробляти. а працювати на підприємствах. і піднімати економіку країни. а на мою думку.Зеленскій в змозі змінити економічне становищє країни на кращє ви тільки будь ласка не заважайте. не поливайте нового Президента брудом. дайте йому попрацювати. А порошенка і його банду за грати на довічне!!!!!!!!!

    1. lesnik: "Зеленскій в змозі змінити економічне становищє країни на кращє"

      Свята простота. Дивуюся, що й досі є ті, хто вважає ніби від Зеленського щось буде залежати. Для мене взагалі ця постать і це прізвище є нейтральним. Слід називати речі своїми іменами, справжній президент вчора повернувся до України з Ізраїлю, і це В. Коломойський. Саме він та людина. від котрої буде залежати прийняття рішень в країні. А ви нерозумні вибираючи Зеленьського думали ніби боретесь з олігархами? Вас розвели, на раз, два, три. Співчуваю.

      1. Мне нравится этот жалкий вой побитого нацика, оказывается от президента в Украине ничего не зависит!!!! Лохинов, ты идиот!!!!

  3. Говорить про Климкина как про личность или министва иностранных дел- это все равно что восхищаться запахом кучи говна.

  4. Надеемся,что с приходом нового президента, наконец начнет всё менятся.В лучшую сторону)

    1. Треба не надіятись і не гадати а раптом..., треба обирати серцем та душою, тільки ЗЕ вибрали виключно желудком 15-20% електорату, 30-35% на хвилі білої гаряки, та 15-20% по принципу я як усі чи х.з. що дуже погано, що історія не вчить, що треба розумом обирати!!
      З великою надією вірю, що дуже скоро, желудки наїдяться, другі придуть до тями та одужають, треті як завжди поплетуться за усіма і нарешті України буде мати здорову едину націю!!!
      Мова, віра є единим міцним ядром сили Украиїни, та армія на захисті миру та спокою!!
      Слава Україні!!!

  5. Я читаю коментарі (ляшка) і на сто відсотуів впевнений що це хвора на голову істота. він таке верзе що і на вуха не налазить. 88% миколаївців проголосували проти мародера порошенко. 2% навмисне зіпсували свої бюлетені. І тільки 10% проголосувало за пороха. І із 10% один тільки (ляшко) геть здурів. При чому тут сепаратизм? При чому (путлероіди)?Хоча я впевнений. Він манкурт.Він зрікся своеї батьківщіни(Росії) а нашим так і не став і ніколи не стане. Серед нас українців- божевільних не має.......

    1. lesnik ти ж якось визначся, пиши на мові своєї Батьківщини, з твоєї маячні тільки останне речення дійсно вірне ,Серед нас українців- божевільних немає. Якщо бажаеш знати, Українці не виміряють себе як свиней в процентах %, ми завжди казали скільки душ! Процентовка це совко ватна міра скотарства!!
      Не баче що зробив Петро Олексійович Порошенко тільки той хто завжди скиглить що всі навколо погані один він такий обделаний хороший, ніхто йому зад не вимив та соплі не підтер!!

  6. Слово відсоток. Я вживаю для ідіотів як (ляшко) Тому що слова величезна більшість для них не зрозуміла. І який ти до біса українець. Горобець теж народився в конюшні. але він кінь. Ось якось так. Це для того щоб всі зрозуміли хто ти є !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button