Общество

"Невтішні результати": у мерії знов виявили порушення в "маршрутках", що обслуговують Корабельний район, перевізникам вкотре вручені попередження

Фахівці управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради під час рейду виявили порушення у перевізників – підприємств «МІС» і «ТФТ» на маршрутах, що обслуговують Корабельний район.

Як йдеться у повідомленні Відділу інформаційного забезпечення департаменту міського голови, порушення виявили під час перевірки маршрутів №№ 12 (Автовокзал — завод «Океан»), 18 (вул. Гагаріна – «Ніка-Тера»), 32 (завод «Океан» — санаторій «Дубки»), 53 (завод «Океан» — пр. Центральний)

«Невтішні результати виявив негласний нагляд: фахівці зафіксували, що з 7 автівок лише 3 пройшли технічне обстеження на оглядовій ямі. І тільки згодом, у присутності представників міської влади, механік здійснив належний технічний огляд всіх машин.

Під час перевірки на лінії випущено 25 маршруток. GPS-трекери не працюють у 8 одиницях транспортних засобів», — йдеться у повідомленні.

За результатами рейдів представникам підприємств-перевізників вручено попередження з вимогою негайно усунути порушення умов договору.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Ще одне важливе зауваження до мерії та ОДА!
    Чому досі на маршрутах міста їздять з застарілими табличками зупинок 5 ти річної давнини, їх що не стосується закон про декомунізацію? Оштрафувати разок, тоді зрозуміють що робити!!
    Треба примусити ціх перевізників змінити ці таблички на сучасні Українські назви вулиць і зупинок, навіщо вони дезінформують всіх людей! Особливо приїжджі люди не розуміють напрямок цих маршрутів!!
    Також табличкі на вулицях змінити на реальні назви, бо виходить один дом з застарілою комуняцькою назвою, другий те саме тільки на українській мові, третий з сучасною назвою!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button