Происшествия

Дільничні зловили миколаївця, що незаконно вивантажував з автомобіля ЗІЛ будівельне сміття у Корабельному районі

Під час відпрацювання мікрорайону Широка Балка дільничні офіцери Корабельного відділу поліції ГУНП виявили громадянина, який з автомобіля ЗІЛ незаконно вивантажив будівельне сміття у невстановленому для цього місці.

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області:

«На водія поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», який направлений на розгляд адміністративної комісії. Санкція статті передбачає відповідальність для громадян у вигляді накладення штрафу у розмірі від 340 до 1360 грн».

Поліція застерігає! Відповідно до затверджених рішенням Миколаївської міської ради Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві від 19.04.2007 №12/21 заборонено вивозити і звалювати сміття, будівельні, господарські, побутові, харчові відходи, відходи виробництва, траву, листя, гілки, сніг в невстановлених для цього місцях.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button