Общество

"Найкраще в світі слово": в Корабельному районі відсвяткували День матері та День сім'ї

З нагоди свята Дня матері та Дня родини в Корабельному районі відбулися святкові заходи.

Про це йдеться у повідомленні на сайті адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради.

У відділенні денного перебування міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся святковий концерт, де артисти нашої художньої самодіяльності привітали всіх жінок, які мають найцінніше звання людини – мама зі святом та подарували зворушливі пісні і вірші присвячені матерям

«Безумовно, це свято – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами. Цінуйте любов своїх матерів. Шануйте та поважайте свою родину, сім’я це не просто щось важливе у житті, це і є ваше життя…», — йдеться у повідомленні.

Крім цього, з нагоди Міжнародного Дня сім’ї за ініціативою адміністрації Корабельного району та активної участі творчого колективу міського Палацу культури «Корабельний» відбулось родинне свято, яке об’єднало родини матерів, що мають почесне звання «Мати — героїня», та багатодітні сім’ї, в яких виховується більше 9-ти дітей.

«Заступник голови адміністрації району Валентин Красножон привітав родини зі святом, побажав їм здоров’я, добра, родинної злагоди, благополуччя, гідного продовження у найдорожчому своєму багатстві — дітях, та вручив «берегиням» родин пам’ятні подарунки», — йдеться у повідомленні на сайті райадміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button