Происшествия

Двоє чоловіків та жінка побили та пограбували перехожого в Корабельному районі: документи спалили, а гроші витратили на спиртне

Оперативники Корабельного відділу поліції встановили місцезнаходження двох чоловіків і жінки, які побили та пограбували миколаївця.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області:

«У ніч на 10 травня до поліції звернувся 46-річний житель Корабельного району, який розповів, що на вул. Металургів на нього напали двоє невідомих чоловіків та жінка. Злочинці збили постраждалого з ніг, спричинили йому тілесні ушкодження, а потім відібрали мобільний телефон та сумку з грошима і документами. Також постраждалий додав, що, перед тим, як піти, спільниця нападників ще й зняла з його пальця золоту каблучку».

Злочинцями виявилися двоє чоловіків 28-ми та 23-х років та 28-річна жінка, всі місцеві мешканці. На наявні у сумці потерпілого 650 гривень, а також виручені від продажу каблучки гроші спільники придбали спиртне, документи спалили. У жінки поліцейські вилучили мобільний телефон постраждалого.

Наразі триває досудове слідство. За погодженням з прокуратурою слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж».

Вирішується питання про обрання для підозрюваних міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції інкримінованої статті їм загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. С прокуротурой договорятся и сядут на 4 года условно. Украинский суд - самый гуманный суд в мире!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button