Культура

Першість Південного регіону із сучасних танців: колективи з Корабельного району - на висоті

11 травня у м. Миколаєві відбулась Першість Південного регіону із сучасних танців «It’s time for dance», у якій гідно виступили хореографічні колективи ММПК «Корабельний».

Змагання пройшли за ініціативи танцювального клубу «Жемчужина» під егідою Асоціації сучасного та естрадного танцю України (АСЕТУ) та Миколаївського обласного відділення АСЕТУ.

У конкурсній програмі, що складалася з трьох відділень, участь взяли танцювальні колективи з міст Одеса, Херсон, Миколаїв, що склало понад 300 танцівників різних вікових категорій.

Свої таланти на змаганнях демонстрували хореографічні колективи міського палацу культури «Корабельний»: зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» (керівник — Наталія Кобельчук), школа індійського танцю «Лакшмі» (керівник — Наталія Конончук) і колектив індійського танцю «Бхарат» (керівник — Юлія Бородіна).

«Наші колективи показали гарні результати та вміння, вразили компетентне та професійне журі, здобувши багато призових місць, — повідомила до редакції «Корабелів.Інфо» адміністрація ПК «Корабельний».

Зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» показав обширну конкурсну програму у всіх відділеннях, категоріях та номінаціях, що загалом склала 235 сольних сольних танців у стилях хіп-хоп, джаз-фанк, хаус, диско, диско-слоу; 16 деутних композицій, 16 сольних хореографічних номерів класичного, сучасного напрямку, контемп та дитячої хореографії; 4 малих групи посіли три І м. і одне ІІ м.; п’ять дипломів І ст. у напрямку формейшн та один диплом І ст. за продакшн.

Школа індійського танцю «Лакшмі» здобула два Диплома за І м. і диплом за ІІ м. Особисті досягнення учасників наступні: Дипломи І ст. отримала Оськіна Аліса, Подзикун Анастасія, Колос Аліна, Білецька Маргарита, Репеченко Єва-Марія; Велешку Вікторія; дует Колтунова Аліна-Короткова Ірина; Дипломи ІІ ст. —  Катеренич Катерина; Палцат Ліка.

Учасниці колективу індійського танцю «Бхарат» Пєскова Єлизавета, Сегида Дар’я, Корхова Лола, Дибичіна Алана дебютували з хореографічною композицією у номінації «Народний танець. Юніори. Мала група» і здобули диплом І ст.

Загалом кожен учасник не пішов зі змагання з порожніми руками: усі були відзначені дипломами, кубками, медалями та пам’ятними сувенірами від організаторів.

Дирекція ММПК «Корабельний» вітає колективи та їхніх керівників з гарними результатами та бажає подальших творчих перемог у царині хореографії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button