Происшествия

Вночі 14 травня горіли "Хюндай" у Корабельному районі та "фура" - у Вітовському

За добу вогнеборці Миколаївщини двічі гасили пожежі транспортних засобів.

14 травня о 01:48 на лінію «101» надійшла інформація про пожежу автомобіля Hyundai Sonata на вул. Короткій Корабельного району м. Миколаєва.

За вказаною адресою виїхав черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці о 01:54 пожежу локалізували, 02:19 — ліквідували на площі 2 кв м.

Вдруге, о 03:24 до Служби порятунку «101» сповістили про пожежу причепа вантажного автомобіля SCANIA, який зайнявся під час руху на автодорозі М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» біля с. Зайчівське Вітовського району. Водій помітив займання й відчепив причіп від кабіни та викликав рятувальників.

«Пожежно-рятувальне відділення 16 ДПРЧ о 03:38 пожежу локалізували, 04:03 – ліквідували на площі 20 кв м. Вогнем знищено частину вантажу (тетрапаки соку)», — повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Загалом від ДСНС задіювалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. На місцях обох подій працювали співробітники правоохоронних органів. Причини пожеж наразі встановлюються.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button