Культура

Миколаївців та гостей міста запрошують відсвяткувати День Європи

Миколаївська міська рада та міський голова запрошують городян та гостей міста 17 травня на грандіозне святкування Дня Європи.

Про це йдеться у повідомленні управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради.

О 17:00 годині на площі біля Обласного палацу культури на городян чекає шоу — музична start-акція «Ода до радості», яка дасть початок святкуванню Дня Європи у Миколаєві. Під супровід рок-гуртів європейська хода, наповнена колоритними персонажами країн Євросоюзу, рушить до головної площі міста, де о 18:00 відбудеться урочисте відкриття євро-festу — 2019.

В рамках масштабного костюмованого параду активна та енергійна молодь представить загадковий, до кінця незвіданий і цікавий світ «свят» країн Євросоюзу, познайомить з казковими, символічними героями їхніх календарних святкових днів та подарує надзвичайно видовищне дійство.

Соборна площа цього дня стане осередком розваг та по-справжньому зможе відкрити для кожного бажаючого багатогранність країн-учасниць Євросоюзу. Так, площа перетвориться на вишукане євромістечко, наповнене сучасними, креативними та інтерактивними фотозонами, які слугуватимуть не просто яскравим антуражем для селфі, а й розповідатимуть про специфіку і традиції відзначення важливих для країни чи «вигаданих» свят зарубіжжя. Доповнюватимуть святкове оформлення площі живі скульптури, які будуть представлені в рамках Відкритого фестивалю вуличної європейської культури «St. Nikolas Art street fest» та розмаїття тематичних локацій.

О 18:30 миколаївці зможуть долучитися до участі у молодіжному музичному шоу «Не співай, як усі», яке проведуть запальні ведучі — команда «Легко і Просто». Святковий настрій створюватимуть кращі вокалісти міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Какой бл* день европы? Ссать в парадной перестаньте, харькать. Бухать при детях в палатках.

  2. Бактерия, жившая в заднем проходе,
    Однажды сказала, следуя моде:
    "Всю жизнь провела у хозяина в ж...е,
    Теперь как и все хочу быть в Европе!"

    Дождавшись поноса, получивши безвиз,
    Бактерия эта пустилась в круиз,
    И вот, наконец, закончился путь
    В новенькой ж...е. Пора отдохнуть.

    Но с ужасом чует наша проказница,
    что та же на вкус европейская задница.
    От себя лишь замечу, почухав яйцо,
    Все задницы мира на одно есть лицо!

    1. €-пеец: /От себя лишь замечу, почухав яйцо,
      Все задницы мира на одно есть лицо!/

      Тебе б начальник книжки писать.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button