Происшествия

"Попросив показати своїй дівчині": Євген Госпор'ян "видурив" у перехожого в Корабельному районі телефон та зник з ним

6 травня 2019 р. Корабельний районний суд міста Миколаєва (суддя Тетяна Головіна) виніс вирок обвинуваченому в шахрайстві Євгену Госпор’яну.

Суд встановив, що 6 квітня 2019 року (в період з 04:00 по 05:00) перебуваючи біля будинку №15 по пр. Корабелів, керуючись корисливим мотивом, шляхом обману Володимира С., під приводом необхідності демонстрації його мобільника своїй дівчині, Госпор’ян попросив у потерпілого належний тому телефон Xiaomi Redmi 4А вартістю 3599 грн., пообіцявши повернути його протягом 3-4 годин, на що потерпілий погодився. Одержавши мобільний телефон, обвинувачений з місця вчинення кримінального правопорушення зник, розпорядившись викраденим майном на свій розсуд, чим заподіяв потерпілому матеріальну шкоду на зазначену суму.

25 квітня 2019 року між потерпілим і обвинуваченим була укладена угода про примирення. При цьому обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчинені даних дій, за які передбачено кримінальну відповідальність; сторони виходили із того, що матеріальна шкода потерпілому відшкодована повністю шляхом повернення викраденого майна.

Прокурор не заперечував проти затвердження угоди про примирення та призначення обвинуваченому обумовленого угодою покарання.

Обставинами, що пом`якшують покарання, суд визнає щире каяття, повне визнання вини, повне відшкодування шкоди, відсутність претензій з боку потерпілого до обвинуваченого; дані про особу обвинуваченого — раніше не судимого, який посередньо характеризується за місцем мешкання.

6 травня суд затвердив угоду про примирення, укладену 25 квітня між потерпілим і обвинуваченим. Євген Госпор’ян визнаний винним за ч.1 ст.190 Кримінального Кодексу України, та йому призначено покарання у вигляді штрафу на користь держави у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто у сумі 850 грн.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button