Общество

"Побачити Париж і...": школярі з Корабельного району Миколаєва подорожують Європою

Група учнів Миколаївської загальноосвітньої школи №1 імені Олега Ольжича нещодавно відвідала п’ять дивовижних країн і безліч надихаючих на нові звершення місця.

Про це йдеться в розповіді про цікаву подорож на сторінці навчального закладу у соцмережі Фейсбук, де також опубліковані фото, зроблені під час поїздки.

«Побачити Париж… і надихнутися?. Подорожі вчать більше, ніж будь-коли інше, що б то не було. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома!..

Екскурсія Віднем та Будапештом, оглядове колесо та таємничі палаци ХІІ століття! Зранку було маленьке містечко в Німеччині — Трір, життя якого вдало поєднує сучасність та архітектуру ХІІІ-XІV ст. І нарешті те, заради чого так довго збирались: передмістя Парижу — Серрі. Невеличке містечко стало нашою домівкою на п’ять днів!.. А потім найцікавіше — екскурсія по Парижу… Кульмінацією дня стало підняття на Ейфелеву Вежу. Всі загадували бажання і насолоджувались краєвидами Франції!

…Кожен новий день був яскравішим за минулий. Хотілось запам’ятати все і не загубити жодної дрібнички!.. Але, мабуть, найяскравіші спогади залишив Діснейленд! Це величезний світ чудес та розваг не тільки для дітей, але й для дорослих: на його території 42 атракціони!..

І на останок подорожі познайомились з Прагою! Недарма Прагу називають «містом тисячі веж» — при погляді на місто з висоти складається враження, що попадаєш в чарівну, казкову країну. Невеликі будиночки з червоними черепичними дахами, які затишно стоять один біля одного, а поряд них розмістились старовинні готичні собори, вежі та храми, які підносяться над містом, немов сувора сторожа.

Такою була наша весна, сподіваємось, що ще багато незабутніх моментів попереду! Хто хоче мандрувати з нами і насолоджуватись Європою, чекаємо в Рідній школі!, — пише І. В. Малиновська.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Бактерия, жившая в заднем проходе,
    Однажды сказала, следуя моде:
    "Всю жизнь провела у хозяина в ж...,
    Теперь как и все хочу быть в Европе!"

    Дождавшись поноса, получивши безвиз,
    Бактерия эта пустилась в круиз,
    И вот, наконец, закончился путь
    В новенькой ж... Пора отдохнуть.

    Но с ужасом чует наша проказница,
    что та же на вкус европейская задница.
    От себя я замечу, попивая пивцо,
    Все задницы мира на одно же лицо!

    1. тебя жаба давит что ты Париж только по телевизору видел ?)))несчастье

      1. До тебя никак не дойдёт то, что дошло до твоего знаменитого однофамильца. А именно, что "мы с тобой в Париже
        Нужны — как в русской бане
        лыжи!"

  2. Завидно? Дети с родителями отлично отдохнули. Побывали в разных музеях, увидели много достопримечательностей. Культурно обогатились. Прекрасные экскурсии. Рекомендую.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button