Спорт

"Пишаємось": школярі з Корабельного району Миколаєва посіли почесні місця на Всеукраїнських змаганнях з водних видів спорту

Школярі з Корабельного району міста Миколаєва посіли призові місця на двох Всеукраїнських змаганнях з водних видів спорту, що пройшли на початку травня.

Про це повідомили на сторінці Миколаївської загальноосвітньої школи №1 імені Олега Ольжича в соціальній мережі facebook.

3 — 5 травня в м. Харкові проходив чемпіонат України зі стрибків у воду серед спортсменів 2010 року народження та молодше (гр. «Е»). У змаганнях брали участь 38 хлопців та 24 дівчинки з 7 областей України та міста Києва.

Серед них — і учні Миколаївської  школи №1:

Жарков Костянтин (3-Б клас) — бронзовий призер;
Татаренко Олександр (2-В клас) — 5 місце, фіналіст;
Кисильов Іван (2-Б клас) — 8 місце, фіналіст.

Відзначилися на цих змаганнях і учні Миколаївської школи № 40. Так, наприклад Іван Дружинський завоював золоту медаль, Анастасія Кравченко — срібну.

У загальнокомандному заліку (тренер — Фумєлєва Л. В.) Миколаївська область посіла 1-е місце.

Крім того, учень 10-го класу Миколаївської загальноосвітньої школи №1 ім. Олега Ольжича Влад Кирпа досяг значних результатів на Кубку України з плавання, який проходив в м. Кам’янське.

«Вітаємо нашого паралімпійця, учня 10 класу Влада Кирпу, який на Кубку України з плавання в м. Кам’янське (1 — 5 травня) посів чотири других місця у різних видах змагань! Пишаємось тобою, чемпіоне!», — зазначається на сайті МЗОШ №1.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button