Общество

Ще на двох дільницях миколаївських доріг за допомогою камер контролюватимуть швидкість авто

У Миколаєві почнуть контролювати швидкісний режим у двох нових місцях, а саме: на Київському шосе (в’їзд та виїзд з міста) та на проспекті Богоявленському.

Кількість приладів для вимірювання швидкості TruCAM зростає. З понеділка, 13 травня, їх буде 100 на дорогах України. До 75-ти приладів, які вже використовують патрульні поліцейські, додадуться ще 25.

Про це повідомили в патрульній поліції Миколаївської області, опублікувавши карту з новими ділянками, де відтепер будуть використовувати TruCAM (лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.

Від початку використання приладів (жовтень 2018 року) патрульні склали понад 138 000 адімінпостанов на водіїв за перевищення швидкості.

Нагадуємо про відповідальність за цей вид правопорушення: перевищення більш як на 20 км/год — штраф — 255 гривень, за перевищення більш як на 50 км/год — штраф — 510 гривень.

Шановні водії, дотримуйтесь швидкісного режиму та звертайте увагу на дорожні знаки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

    1. Дякуйте контурі під назвою "За життя", котра жопоблоком своїм сидить у раді і бореться за своє життя, але не за ваше!

  1. Правильно, очень много водителей нарушают пдд, а кто правильно ездит ничего не грозит

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button