Общество

Віддайте данину шани та поваги нашим визволителям-переможцям! 9 травня у Корабельному районі відбудуться урочисті заходи

Шановні земляки! Дорогі жителі та гості Корабельного району міста Миколаєва! Адміністрація Корабельного району спільно з міським палацом культури «Корабельний» запрошують вас 9 травня 2019 р. на урочистий захід «Перемога – одна на всіх» до пам’ятника «Воїну-визволителю» (вул. Ольшанців, 66) з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Збір учасників урочистостей розпочнеться о 08:50, самі ж урочистості із покладанням квітів розпочнуться о 09:00.

Також 9 травня о 09:30 у сквері «Ольшанців» (вул. Ольшанців, 72) відбудеться концертна програма, присвячена Дню Перемоги.

У заході візьмуть участь колективи художньої самодіяльності та окремі виконавці Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району, міського палацу культури «Корабельний» та Миколаївської обласної філармонії.

Про це повідомляє організаційний комітет зазначених урочистих заходів.

«Пісні та марші, патріотичні номери художньої самодіяльності нагадають усім про славний День Перемоги, здобутий нашими ветеранами в ім’я світлого майбутнього прийдешніх поколінь!

Тож, дорогі друзі, прийдіть цього дня до священного місця і віддайте данину шани та поваги нашим визволителям-переможцям!», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

    1. Скорее всего,что перекроют,но не надолго.в прошлом году в Корабельном около 2-х часов было перекрыто.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button