Общество

Автоматична відеофіксація порушень ПДД: у Миколаєві запускають пілотний проект

У Миколаєві запускають пілотний проект автоматичної відеофіксації порушень Правил дорожнього руху в рамках розвитку системи міського відеоспостереження «Безпечне місто».

Як повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови, тестовий комплекс фіксації порушень «Каскад» від виробника ТОВ «Українські системні інновації» найближчим часом запрацює на одній з найбільш аварійно небезпечних ділянок міських магістралей – проспекті Центральному, перетин з вулицею Шосейною.

Як повідомив керівник комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Євгеній Богаченко, обладнання призначене для автоматичної фото- та відеофіксації проїзду транспортних засобів у зоні контролю, вимірювання швидкості руху автівок, розпізнавання номерних знаків та фіксації подій з ознаками порушень Правил дорожнього руху. За попередньою домовленістю з фахівцями комплекс відеофіксації працюватиме не менше місяця.

«У нас було звернення від патрульної поліції щодо встановлення такого обладнання саме на розі проспекту Центрального та вулиці Шосейної. Ми отримаємо реальні дані з цієї аварійної ділянки: інтенсивність руху та кількість порушників. Місто матиме доступ до всього масиву оброблених даних», — розповів директор «Міського інформаційно-обчислювального центру».

При цьому він додав, що мав можливість ознайомитися з роботою системи безпосередньо в польових умовах. Результатом задоволений, адже якість обладнання не викликала жодних нарікань. На високому рівні й потужні можливості аналізу даних.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. В продолжении твоей шутки можно добавить что Сеня под каждым столбом поставит полицейского на Приусе.

  1. За и бись , автобусы 5 лет Сеня обещал, а камеры хоп, и нате вам. снимайте свои гавномаршрутки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button