Общество

До числа призерів у Миколаєві потрапили школярі-ДЮПівці з Корабельного району

Добігли кінця зональні етапи цьогорічного Миколаївського обласного фестивалю дружин юних пожежних.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, 7 травня у будинку художньої творчості відбувся міський етап конкурсу. Проявити свої творчі здібності зібралися команди-переможці районного етапу: «60 частина» — з Центрального, «Іскорка» — з Інгульського, «Фенікс» — із Заводського, «Рятівний десант 54» (команда зі школи № 54) — з Корабельного району Миколаєва.

Розпочався захід із Домашнього завдання за темою «Кращий пожежний — це ти обережний!». Виступи, які представили команди-учасниці, були яскравими та цікавими, журі глядачі в залі вітали дітей бурхливими оплесками та із цікавістю спостерігали за дійством на сцені.

Також команди представили до уваги суддів плакати соціальної реклами. Перемогу в цьому конкурсі виборола команда «Рятівний десант 54».

За результатом суддівського оцінювання, загальну перемогу виборола команда «60 частина», яка представлятиме свій район на обласному етапі фестивалю. Друге місце з однаковою сумою балів від журі посіли команди «Іскорка» та «Фенікс», третє — «Рятівний десант 54».

На завершення члени журі нагородили усіх учасників цінними подарунками, грамотами та смаколиками, а також побажали  учасникам не втрачати свою неординарність та творчий підхід до таких серйозних та життєво важливих тем.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button