Спорт

"Ольвія" виривається в лідери турнірної таблиці в першій лізі чемпіонату Миколаєва з футболу

6 травня на міському центральному стадіоні в рамках 5-го туру чемпіонату-2019 міста Миколаєва в першій лізі відбувся матч між командами «Ольвія» та «Роллер-центр», які представляють підприємства Корабельного району з однойменними назвами.

Арбітрами матчу працювали Ізбаш, Трофімчук, Артеменко; спостерігачем арбітражу — Малий.

З перших хвилин гри «Ольвія» атакувала «роллерів», хоч довгий час портовикам так і не вдавалось відкрити рахунок. «Роллер-центр» також проявляв при можливості свою спритність. Гра виявилась емоційною та видовищною, на полі відбувалась справжня боротьба за м’яч.

Хочеться зазначити, що для обох команд цей матч був дуже важливим. Для «Ольвії» — це можливість закріпити свої лідируючі позиції у турнірній таблиці групи, а для «Роллер-центру» — не тільки боротьба за першість, а й шанс реабілітуватись після невдалого матчу з «Ольвією» за «Кубок Надії».

Нагадаємо, ми писали:
Із зухвалою рішучістю рухаючись до перемоги, футбольна
команда «Ольвія» завоювала Кубок Надії (ВІДЕО)

В першому таймі  відкрити рахунок вдалось команді «Ольвія» (забив гола Антон Колихалов).

Другий тайм виявився досить складним для портовиків. «Роллер-центр» періодично робив наступ та наближався близько до воріт, і в один із таких моментів зміг вирівняти рахунок.

Гравці «Ольвії» декілька разів наближались впритул до того, щоб забити ще м’ячі «роллерам», однак більше їм цього не вдалося.

Остаточний результат матчу — 1:1 (нічия), однак за кількістю набраних очків «Ольвія» виривається в турнірній таблиці вперед та посідає перше місце, а «Роллер-центр» займає друге.

Слід зазначити, що Антон Колихалов з «Ольвії» наразі лідирує в списку бомбардирів першої ліги (він за 5 ігор цього чемпіонату вже забив 8 голів).

Наступним суперником на футбольному полі для «Ольвії» буде команда «Хліб життя», матч відбудеться 16 травня.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button