Общество

Кто умер, кто уехал... Население Николаева только за 2 месяца уменьшилось на более 1000 человек

В январе-феврале 2019 года в Николаеве появились на свет 523 малыша, ушли из жизни 1286 человек. Таким образом, естественная убыль составила 763 жителя.

Об этом сообщает Главное управление статистики в Николаевской области.

С учетом миграционной убыли население города Николаева уменьшилось на 788 жителей и на 1 марта составляло 482 тысячи 398 горожан.

Читайте новини першими

Связанные статьи

30 комментариев

  1. А как тут жить если город превращается в свалку и разваливается, работы нормальной нет а цены как в Киеве.

  2. Треба якнайскоріше визначати найостаннішого, хто вимикатиме світло в місті... 8-)((

  3. я то же загранпасспорт делаю ,,, мне 47 и я хочу хоть внукам своим помочь (еще их нет, но не за горами ) .. старший сын уже уехал ,,, младшему пока 14 ... пожинаем плоды "децентрализации , веры, мовы, медреформы, экономического бардака, коррупции, революции гидности (пукин хуйло ) и т. д. )

  4. Поїхала вата, залишились хороші люди, місто дуже гарне, так що не треба тут слюні пускати!!
    не баче і не чує тільки сепарне лайно, якому тільки все зроби, пійдіть подніміть свою дупу і зробіть щось гарне для міста!!

    1. ...І саме ці хороші люди проголосували на виборах у співвідношенні 8:2 за усунення твого патрона - цього не баче дійсно лише лайно...

    2. Що Ви зробили для нашого міста?дупу тяжко відірвати від дивану??Миколаїв дуже гарне місто ,і люди хороші . тільки ваші образи стосовно людей , дуже паскудні,тому Ваші коменти не доречні.зробіть щось хороше для Миколаєва,тоді Вас оцінять.дві справи за одну))) і людям добре і Вам буде подяка.

      1. Кому не подобається це місто чого вони тут ниють, нехай їдуть там де на блюдечку все принесуть.
        Я роблю добрі справи не турбуйтесь, не для афіши, мені все подобається, а якщо комусь не подобається нехай йдуть до ОДА чи депутам та вимагають чого невистачає!!

        1. Я теж роблю добрі справи,чого ж ви не знаючи мене ,так мене паскудили...люди які відповідали Вам також без,, комплімента "не обійшлись...може Ви ЛяШко зрозумієте,що не всі люди погані?просто у кожного своя крапка зору....и на русском(им я тоже владею)не злитесь ,не оскорбляйте не обижайте людей,даже если их мнение не совпадает с вашим .если у Вас есть время и возможность и правда сделайте что нибудь хорошее для города и для жителей и для себя!)

    1. громадян України я не ображаю, вони роблять все для того щоб було добре в країні,
      а хто пише що все погано умисно разхитує та вселяє неповагу до країни в цілому.

      1. Ляшко вот что ты несешь , тебе самому не надоело такую херню городить , значит каждый , кого обворовует Порох и вся его банда , должны этому радоваться ?

        1. Тебе особисто обікрали? Якщо так, де заява у поліцію чи прокуратуру по пограбунок? Немає? Значить це чистої води наклеп і брехня, на якій виїхав Ко+ЗЕ, який дзвонив на своєму каналі 1+1 що крадуть мільярди, тільки тоді до них питання, щого ж вони не подавали заяви у правоохоронні органи про шахрайство? Значить вони є співучасниками у ціх злочинах і за це є теж статті!!!
          Ще раз підкреслюю, є пред'явлення, значить повинна буди офіційна заява і відкрито кримінальну справу, і доведоно в суді, тоді це буде обгрунтоване звинувачення, таким способом я теж можу сказати що ви обікрали державу на мільйон і докажіть що це не так?
          За необгрунтовану брехню необхідне покарання, не меньш ніж за злочини!!!

  5. Елена. Судя по Вашим комментам. Вы умный и добропорядочный человек. и я не понимаю зачем Вы пишете комменты этому недоумку (ляшко) Це розумово деградована особа. І я не ражжу Вам з такими спілкуватись. З такими спілкуватись. Це не поважати себе. На все добре.

    1. Хочется чтобы мир (наш мир )стал лучше...мне хочется верить,что каждому можно объяснить простые истины....есть люди как ЛяШко обиженные ,не востребованы,знаю как злятся такие ......сама много пережила.... может ЛяШко не будет больше оскорблять и поймет ,что остальные и я в том числе ему не враги...хочу верить что достучусь)всем кто это читает)Христос воскрес !здоровья вам всем, благополучия!счастья безмерного!!!будьте счастливы!!))))

      1. Христос воскрес!
        Глибоко шановна пані Елена, велика подяка за поздоровлення! Вам та щирим українцям також бажаю великих змін та чистого неба!
        Якщо Ви бажаете достучаться (на російський мові), не потрібно самій вживати образливі слова, обиженные ,не востребованые, не треба рівняти з собою, сама много пережила.... У мене все гаразд і я дуже задоволенний що живу у цієї вільній, квітучій Україні!
        Я висловлюю свою думку, але деякі висловлювання ідуть в суперечь інтересам українського суспільства, та явно підкреслюют ідеологію країни агресора, тому вживаю зрозумілі для цього совково-ватного вимираючого осередку слова! Якщо ви не відноситесь до цього електорату, пропоную Вам писати коментаріі на другі теми,
        якщо так, то Вам доведеться читати такі висловлювання до повного одужання від інфекції імперіалізма!

        1. Боже! Яка брудна напівукраїнська напівмова... Навіть не розумію, як ця людина подолатиме вимоги "мовної інспекції" щодо вживання термінів: "другі теми" (рус - вторые темы); "на російській мові" (укр. - російською мовою); "поздоровлення" (укр. - привітання)... Вчить державну мову, напівдобродіє! Не взмозі вірно розмовляти державною - розмовляйте рідною...

        2. Никогда, зробіть будь ласка, щоб я вас не бачив ніколи!!

        3. Не зрозумів, дурник ЛяШко, ти і справді бажаєш назавжди позбавитися зору? Будь обережнішим в бажаннях... Я знав одну жінку, яка мріяла полегшати на 40-50 кг. І ось раптом полегшала, коли їй ампутували ногу...

        4. Никогда розумник путлероидний , собі на лобі напиши своє бажання и бийся ним поки вата не полізе телепень

    2. деградированный недоумок lesnik, тобі правда, яку я пишу, не в схвальній формі, ріже очі та вуха, правда завжди не подобається електорату, тому що потрібно думати, а чому це так пишуть люди, а думати ж нічим, бо думають за вас "слуги народа" і вливають результат своїх екскриментів..., пробачте експериментів, у коробочку для мозоку! У тому і річь що я пишу у такій формі для струсу хочь не мозоку, але хочь щось подібного на нього з надією що проснуться заблукалі нещасні душі!

        1. Пробачте Елена, це не люди, це хворі заблукалі та нещасні людоподібні істоти!

  6. Христос Воскрес! Пусть Пасхальная радость переполняет каждого из нас! Пусть ощущение Пасхи наполняет наши души Счастьем, Добром, Любовью, Покаянием, Верой, Надеждой, Благодарностью! Будьте все здоровы и любимы. Воистину Воскрес Христос!

  7. Шановні. Читайте уважно що пише недоумок (ляшко). Він взяв на себе місію і право. Повчати Миколаївцій. Як їм жити. як висловлювати свої думки. Він наказує кому коментувати а кому ні. Він не може збагнути що 87 відсотків миколаївців мають свою особисту думку. А те що минула влада грабувала народ-це факт. Це високі тарифі. ціни на лікі. і багато. багато іншого!!!!!!!!

    1. Не беріть важкого в руку, а дурниці - в голову. 13 до 87 - це майже по 3 дебіла у кожним з чотирьох повноцінних шкільних классів. Чи багато це? Згадайте своє шкільне дитинство - було так саме. Собака дзявкає, караван йде. Ляшко не "недоумок", він - "недоросль"...

      1. Триголовий дибіл закрий свою засрану пику тварина, ти помітно виродок повисіти худоба хочеш чмо комуняцке,
        ця тварюка образила адекватних громадян України, доберемося до тебе виродок!!

    2. lesnik шлунково совковий, ти тільки прокинувся захворівший, тебе вже давно пограбували ще років 9-ть тому назад, а може при нарожденны, а ти тільки прозрів, як довго вата сохне, ой як довго!! багато багато 87 % це для тебе електорату яйцеголовому щоб ти пам'ятав скільки у тебе братів по розуму, а Миколаївці з адекватним розумом це люди і їх велика кількість і вони не виміряються як електорат у % відсутньості мозоку, а виміряются душами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button