Общество

Школярі Корабельного району змагалися на фестивалі дружин юних пожежних-рятувальників

На цьому тижні у палаці культури «Корабельний» відбувся районний етап XXV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятувальників, який по всій країні проходить під єдиним гаслом «Найкращий пожежний – ти обережний!»

Про це на сторінці палацу культури в соцмережі Facebook повідомив заступник директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максим Коровай.

У цьогорічному фестивалі взяли участь 13 команд ДЮП із закладів освіти Корабельного району: шкіл №№ 1, 14, 29, 33, 40, 43, 44, 47, 48, 49, 54, економічного ліцею №1 та гімназії №3.

Розпочався захід з перегляду відеоролику, присвяченого трагедії на Чорнобильській АЕС.

За положенням фестивалю, команди-учасниці змагалися у таких конкурсах: «Домашнє завдання» на тему «Найкращий пожежний – ти обережний!» і «Плакат соціальної реклами» — «Людина в надзвичайних ситуаціях».

 

 

Під час виступів команди повинні були порушити і розкрити актуальні питання забезпечення пожежної і техногенної безпеки, нести рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях чи подіях, пов’язаних з природними катаклізмами, пропагувати здоровий спосіб життя та дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Переглянувши усі виступи, журі визначило переможців. ІІІ місце між собою розділили команди «Запальнички» (школа №48) та «Варта» (економічний ліцей №1); ІІ місце вибороли команди «Агенти ДЮП» (школа №43) та «Палаючі серця» (школа №47).

І місце і право представляти Корабельний район на міському етапі фестивалю журі надало команді «Рятівний десант» (школа №54). До речі, ця ж команда стала переможцем у конкурсі плакатів.

Усі команди-учасниці були відзначені грамотами, команди-переможці нагороджені грамотами та подарунками від організаторів заходу. Також подяками за плідний внесок у справу навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, формування у дітей навичок збереження навколишнього середовища у Миколаївській області та подарунками організатори відзначили керівників команд та колектив міського палацу культури «Корабельний».

 

 

Традиційно районний етап фестивалю організований управлінням освіти Миколаївської міської ради, Корабельним районним відділом ДСНС України в Миколаївській області, громадською організацією «Миколаївська обласна дитяча спілка дружин юних пожежних-рятувальників «Блискавка»», за підтримки ММПК «Корабельний».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button