Общество

Адміністрація Корабельного району заявила про ліквідацію двох стихійних сміттєзвалищ

На замовлення адміністрації Корабельного району виконано роботи із ліквідації стихійних сміттєзвалищ на пустирі за АГК «Лада» та мкр. Кульбакино (вул. Знаменська – поворот до військового летовища).

Як йдеться у повідомленні на сайті адміністрації, аналогічні роботи розпочато в мкр. Балабанівка (між вул. Лесі Українки та вул. Пшеницина (курган)).

«З метою запобігання порушення Правил благоустрою та утворення стихійних звалищ сміття, адміністрація району звертається до мешканців Корабельного та Вітовського районів та переконливо наполягає укладати договори на вивіз ТПВ із спеціалізованими підприємствами. Кожна людина повинна відповідальне відноситись до місця свого проживання, адже — це є її обов’язком перед майбутнім поколінням», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

    1. ничего разумого! это признание своей безпомощности! через пару недель начнут засирать опять! Ловить, штрафовать реальными суммами и публиковать результаты - вот это будет разумно!

      1. Это отличная идея а ещё лучше открывать огонь с табельного оружия! Это же преступления против будущих жителей, внуков. Парочку если завалить больше и бумажки никто не кинет

  1. Эти свалки администрация сама и устроила, вывозя туда на протяжении многих лет мусор от уборки улиц и не только. Туда трактора ЖЭКовские годами прицепы с мусором возили

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button