Общество

За найкраще відео: підлітки з Корабельного району отримали нагороду в рамках конкурсу на звання «Екошкола 2019 року»

Миколаївська загальноосвітня школа №54, розташована у Корабельному районі міста, отримала нагороду за найкраще відео «Моя школа – Екошкола» в рамках конкурсу на звання «Екошкола 2019 року».

Як повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови, за звання змагалися 27 навчальних закладів міста, а сам проект проводиться з метою підвищення рівня екологічно-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів.

На думку позаштатного радника міського голови з питань впровадження роздільного збору відходів, керівника проектів «Агенції розвитку Миколаєва» Анни Ганжул, переможцями можна назвати всіх учасників конкурсу.

«Завдяки вам наше місто поступово змінюється, воно стає кращим. Дякую за велику справу, до якої долучився кожен із вас! – звернулася вона до школярів. – Пишаюся вашою роботою!».

Менеджер із зв’язків з органами влади та громадськістю компанії PepsiCo Україна Наталя Фесюн зазначила, що у Скандинавських країнах сортують 99% відходів, у європейських — 67%. У той же час в Україні – йдуть на переробку лише 5% всіх побутових відходів.

«Мені дуже приємно знати, що саме миколаївці входять до тої невеликої кількості свідомих громадян. Завдяки вам ми розповсюджуємо хорошу традицію та робимо наше життя більш екологічним, чесним та відповідальним. Цей проект ми підтримуємо з 2016 року, і бачимо чудові результати. Сподіваюся, за рік досягнемо ще більшого! Бажаю талановитій молоді успіхів та натхнення!», – сказала пані Наталя.

Звання «Екошкола 2019 року» виборола школа №32 ім. С.Кривоносова, друге місце в рейтингу – у школи №45, а третє – у Миколаївської гімназії №4.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button