Общество

Учні з Корабельного району власноруч практикувалися гасити пожежі

18 квітня у Вищому училищі суднобудування, що розташоване у Корабельному районі м. Миколаєва, відбулась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», а 19 квітня пожежні активно залучались до проведення Тижня безпечної життєдіяльності в школі №1 ім. О. Ольжича та економічному ліцеї №1.

Метою заходів було ознайомлення учнів із правилами пожежної безпеки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

На початку акції у ВПУС фахівець Головного управління ДСНС України у Миколаївській області розповів учням правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватись при відпочинку на природі та у побуті, нагадав про те, як себе слід поводити при виявленні вибухонебезпечних предметів, та розповів про використання вогнегасників, як первинних засобів пожежогасіння.

«Наступним етапом заходу стала практична частина та майстер-клас, які провели рятувальники 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Гасіння умовної пожежі водяним стволом та вогнегасником сподобались підліткам і вони власноруч попрактикувались у цьому. Також представник ДСНС зупинився і розповів на про спеціальне оснащення вогнеборця та як воно використовується на практиці», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button