Культура

Підтримай кращих вокалістів! Відбірковий тур «Art-mix» відбудеться в ПК "Корабельний"

Жителів та гостей Корабельного району міста Миколаєва, любителів вокального мистецтва запрошують 19 квітня о 10:00 до міського палацу культури «Корабельний» (проспект Богоявленський, 328).

У цей день всі бажаючі зможуть відвідати міський відбірковий етап (відбірковий тур) Обласного фестивалю дитячої творчості «Art-mix» та підтримати виступи учасників. Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомила адміністрація ПК «Корабельний».

У номінації «Вокальне мистецтво» за право участі у заключному етапі фестивалю, що відбудеться у м. Миколаєві, змагатимуться солісти-вокалісти та малі форми (до 5 осіб) з різною манерою виконання (естрадна, народна, академічна) – діти від 6 до 18 років – у напрямках: естрадний вокал, академічний вокал, народний вокал, фольк-поп, народна пісня в оригінальній обробці (допускається a capella), джаз, блюз, рок, хіп-хоп, ритм-н-блюз, рок-н-рол, авторська пісня.

Тематика представлених пісенних творів буде різноманітною, що дозволить у повній мірі розкрити творчий потенціал виконавця.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button