Спорт

"Пришлось попотеть": футболісти "Ольвії" перемогли команду "ЮШК" в рамках чемпіонату міста Миколаєва

13 квітня в рамках чергового чемпіонату міста Миколаєва в першій лізі на футбольному полі СК «Зоря» зустрілися команди «Ольвія» та «ЮШК».

Арбітрами матчу були Ю. Зеленський, С. Репня, В. Рубін, спостерігачем арбітражу — І. Пономаренко.

З самого початку гри неабияку ініціативу на полі проявили «ольвійці» (команда, яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі ), вражаючи команду-супротивника швидкістю подач та нещадними атаками. Не пройшло багато часу, як «Ольвія» відкрила рахунок (на 13-ій хвилині матчу забив Сергій Катєлін).

Після першого голу недалеко опинився і другий, і третій (Антон Колихалов відправив м’ячі до воріт команди «ЮШК» на 17-ій та 19-ій хвилинах). Щоправда, суперник намагався наздогнати портовиків, і на 35-ій та 37-ій хвилинах Артем Дяков «помстився за своїх», також забивши два голи підряд.

На 36-ій хвилині Ігор Кузмічев забиває четвертий гол від «ольвійців», вирішивши долю першого тайму (4:2 на користь стивідорщиків).

 

У другому таймі продовжилася яскрава та емоційна боротьба за владу над м’ячем.

На деякий час веховенство взяли гравці «ЮШК», вдало забиваючи один за одним у ворота «Ольвії», і тим самим вирівняли рахунок. Однак стивідорці, незважаючи на дощ (що посилювався кожної хвилини, перетворюючи футбольне поле на слизьку арену), згуртувалися та змогли забити 5-й гол (Антон Колихалов на 56-ій хвилині), вириваючись уперед.

Остаточний результат матчу — 5:4 на користь «Ольвії».

«Впечатление от матча смазанное, двоякое. Начали хорошо, повели в счете 3:0, затем «поцапались» между собой, и пошел разлад в игре. Во втором тайме вели 4:2, соперник восстановил равновесие – 4:4. В итоге забили пятый победный мяч, для этого пришлось попотеть и попотеть. В общем, тяжелая победа, хотя могли выиграть на «одной ноге»…

Задачи ставим самые высокие. Хотим стать чемпионами, но это будет сделать очень трудно, поэтому постараемся попасть в тройку призеров», — прокоментував матч капітан «ольвійців» Сергій Катєлін.

За матеріалами Ярослави Шевчук («Корабелів.Інфо»)
і
федерації футбола міста Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button