Происшествия

Їхав з ознаками наркотичного сп'яніння: Хомінському з Корабельного присудили 40 тисяч штрафу та позбавили прав на 10 років

27 березня 2019 р. суддя Корабельного районного суду м. Миколаєва Олексій Непша розглянув матеріали, що надійшли з Управління патрульної поліції в Миколаївській області про притягнення до адміністративної відповідальності Даніїла Хомінського за вчинення правопорушення, передбаченого ч.3 ст.130 КУпАП (відмова особи, яка керує транспортним засобом від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, вчинена особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за таку відмову).

Слід зазначити, що Даніїл Вікторович (офіційно не працює, не одружений, проживає по вул. Пшеничній) раніше вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ч.3 ст.130 КУпАП.

Суд встановив, що 1 лютого 2019 року (близько 20:20) Хомінський керував транспортним засобом — автомобілем марки «Ford Fiesta», рухаючись в Корабельному районі по вулиці Гагаріна, з явними ознаками наркотичного сп’яніння, а саме: звужені зіниці очей, які не реагують на світло, підвищена жвавість, почервоніння обличчя. На місці зупинки водію було запропоновано пройти медичний огляд в установленому законом порядку, на що той відмовився в присутності двох свідків.

Судом Хомінського визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3 ст.130 КУпАП, та накладено штраф у розмірі 2400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40 800 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років. Також з обвинуваченого стягнено судовий збір у розмірі 384,20 грн.

Виконання судового рішення, як значиться на сайті суду — 09.04.2019 р.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button