Спорт

Із зухвалою рішучістю рухаючись до перемоги, футбольна команда "Ольвія" завоювала Кубок Надії (ВІДЕО)

У неділю, 7 квітня, на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» пройшли три гри підряд (кожна — 2 тайми по 20 хв) за Кубок Надії. За перемогу змагалися команди «Автогранд Миколаїв», «Ольвія» та «Роллер-центр».

Дві гри поспіль зіграла команда «Ольвія» (синя форма), що складається, в основному, із співробітників державного підприємства «СК «Ольвія», розташованого в Корабельному районі. Першими суперниками портовиків були гравці «Автогранд Миколаїв».

Арбітрами матчу працювали Філон, Капуста, Піскер, спостерігачем арбітражу – Клигін.

Перший тайм був неоднозначним. Обидві команди намагалися відкрити рахунок, неодноразово впритул наближаючись до воріт супротивника, однак м’яч кожного разу оминав їх.

Другий тайм виявився яскравим та більш емоційним: бажання отримати перемогу та розуміння команд, що на реалізацію гольових моментів є лише 20 хвилин, спонукали до динамічної гри.

Гравці «Ольвії» майже безперервно насідали на супротивника, що принесло свої плоди: на 24-ій хвилині відкрив рахунок Дмитро Стангріт, а на 37-ій закріпив результат Віктор Ходоровський.

Остаточний результат гри — 2:0 на користь «Ольвії».

Другим суперником «Ольвії» була команда, яка також представляє підприємство Корабельного району з однойменною назвою «Роллер-центр». Обидві команди неодноразово зустрічались на футбольному полі та добре знайомі одна одній, однак кожна зустріч завершувалась з різним результатом.

Цього разу арбітрський склад трохи змінився: матч судили Репня, Капуста і Піскер.

В цій боротьбі «Ольвія» знов продемонструвала яскраву згуртовану гру всієї команди, яка із зухвалою рішучістю рухалась до перемоги.

Лише після двох голів, що потрапили до воріт «Роллер-центру», Олександр Мунч з пенальті забив гол «Ольвії».

Перший тайм увінчався впевненою перевагою на користь «Ольвії» (3:1).

У другому таймі «Роллери» намагались вирівняти рахунок, однак «Ольвія» знову взяла ініціативу «в свої ноги», забивши ще один гол.

Результат матчу — 4:1 на користь «Ольвії». Завершуючи його перемогою, портовики не дали іншим двом командам жодних шансів стати володарями Кубка Надії.

«Чотири гольові паси — Віктор Ходоровський, і чотири голи — Антон Колихалов, чотири виходи один на один з воротарем», — прокоментував результати гри капітан «Ольвії» Сергій Катєлін.

 

Після преможних фото «ольвійців» з Кубком Надії, Сергій Катєлін дав свої коментарі не лише стосовно сьогоднішньої боротьби, а й поділився своїми думками щодо невдалого результату у зимовій першості міста та розповів про плани на майбутнє команди “Ольвія”:

«Сегодня в Кубке Надежды участвовали три команды, которые были, так сказать, с далеко идущими планами на зимнем первенстве, но что-то где-то не получилось, и заняли не те места, на которые рассчитывали, — для них организовали этот кубок. Мы победили в этом Кубке, значит, где-то были сильнее. Хотя, судя по двум играм, были сильнее «на голову»… Зимнее первенство не удалось совсем, так как с составом у нас были проблемы. Хотя в заявке было 25 человек, но почему-то так получалось, что на игры ходило очень мало людей (кто работал, кто болел, кто травмирован), вот так вот зимнее первенство было смазанное совсем… На сегодняшний момент опять в команде 25 человек в заявке. В принципе, все те же самые люди, и еще добавилось 3 человека.

В планах — участие в первой лиге на летнем первенстве… У “Ольвии” всегда планы, как говорится, самые высокие, все хотят стать чемпионом, и никто не откидывает таких вариантов… Так что планы на сезон — только первое место, а там — как получится. Народ заряжен, будем бороться!..»

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button