Происшествия

Смерть на дорозі: на Миколаївщині внаслідок ДТП загинув 20-річний пасажир легковика, п'яний водій якого в'їхав у вантажівку

У п’ятницю, 5 квітня, близько 23:45 на автодорозі Н-24 «Миколаїв – Благовіщенське» у с. Ракове Вознесенського району 21-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та допустив контактування з вантажним автомобілем DAF, що рухався у попутному напрямку.

Внаслідок автоаварії 20-річний пасажир легковика загинув на місці події, водій та ще один пасажир тілесних ушкоджень не отримали, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Водія-винуватця автоаварії, який не мав відповідних документів для керування транспортними засобами та перебував у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК та пред’явили підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам, що спричинило смерть потерпілого».

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі призначено проведення необхідних експертиз.

Слідче управління ГУ Національної поліції в Миколаївській області звертається до громадян, які володіють корисною для слідства інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди, повідомляти до відділу розслідування ДТП за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або ж телефонувати (0512) 49-83-95, (099) 623-17-66 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button