Культура

Ансамбль танцю ПК «Корабельний» продовжує підкорювати паркети престижних хореографічних конкурсів

Нещодавно в міському Палаці культури Нової Каховки за підтримки Новокаховського міського голови Володимира Коваленка відкрився ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «NK DANCE FEST».

Про це повідомляє управління з питань культури та охорони культурної спадщини.

Всього у конкурсі, за словами його організатора Дар’ї Барансати, взяли участь біля 1200 конкурсантів з багатьох міст України, серед них – учасники зразкового ансамблю сучасного танцю «Жемчужина» (керівник Наталія Кобельчук) Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» (директор Олексій Чебан).

Танцівники ММПК «Корабельний» представили хорошу програму, яка складалася з 25 хореографічних композицій у різних вікових категоріях, номінаціях: 6 масових танців, 4 дуетних постановки та 15 сольних хореографічних номерів.

За оцінками кваліфікованого журі, колективи ПК «Корабельний» отримали наступні місця: танцювальні композиції «Бджоли», «Політ мрій», «Ноти», «Зорі», «Світ без війни» – отримали дипломи І ст., а хореографічна композиція «Художник» завоювала диплом ІІІ ст.

Танцювальні дуети вибороли такі місця:

І м. – Іванченко Юлія Митрофанов Микита за танець «Вне реальности»; Семенова КсеніяРусіна Анастасія за танець «Жемчужины».

ІІ м. – Семенова КсеніяРусіна Анастасія за танець «Соперницы»; Ліповяк СофіяАлексіна Мілана за танець «Сладкоежки».

Серед сольних виконавців журі визначило і розподілило місця наступним чином: 5 дипломів ІІІ ст., 5 дипломів ІІ ст. і 5 дипломів І ст.

А ще за одностайним рішенням журі колектив Палацу культури був удостоєний найвищої нагороди – гран-прі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button