Происшествия

Завершено досудове розслідування стосовно осіб, які у Корабельному районі після підриву банкоматів викрали майже 800 тис грн

Під належним процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, завдяки злагодженим діям управління стратегічних розслідувань та Слідчого управління Національної поліції в Миколаївській області, здійснено ефективне досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо злочинної організованої групи, члени якої займалися таємним викраденням тютюнових виробів шляхом незаконного проникнення до кіосків та магазинів а також таємним викраденням коштів з банкоматів банківських установ у м. Миколаєві шляхом їх підриву газоподібною речовиною.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

«Як встановлено в ході досудового розслідування, злочинна група, до складу якої входило четверо раніше судимих за різні злочини місцеві жителі у віці від 25-ти до 28-ми років, серед яких є дівчина, була стійким об’єднанням, що виражалося в стабільності і згуртованості між собою членів групи, пов’язаних як спільною метою, так і довірчими стосунками, а також у високому рівні узгодженості дій усіх учасників, що діяли за єдиним планом і відповідно до визначених їм функцій. У період часу з серпня по листопад 2018 року зловмисники,  реалізуючи свій злочинний умисел на отримання незаконного прибутку вчинили 5 епізодів крадіжок тютюнових виробів на загальну суму 176,5 тис грн та 2 замахи на викрадення коштів з банкоматів на загальну суму 773,5 тис грн, шляхом їх підриву вогненебезпечною речовиною», — йдеться у повідомленні.

Ухвалами слідчого судді трьом членам злочинної організованої групи обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та одному члену злочинної групи обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 185, ч. 5 ст. 185, ч. 3 ст. 15 – ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 15 — ч. 4 ст. 185 КК України скеровано до Корабельного районного суду м. Миколаєва для розгляду.

Нагадаємо: вночі 9 листопада 2018 року на проспекті Корабелів група осіб пошкодила банкомат шляхом його підриву з метою викрадення коштів. Незабаром п’ять осіб, яких підозрюють в даному злочині, були затримані. Всі зловмисники — жителі Корабельного району. Слідством встановлено два епізоди підриву банкоматів зазначеними особами, також вони підозрюються в крадіжках, скоєних в місті Миколаєві протягом вересня — листопада минулого року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ребят реформа херовая, по пол года как минимум деда смотрят, а таких дел оггооо. Так и доказательства есть все есть, но увы, то адвоката нету то свидетеля, Да ппц, что нельзя сделать как в Америке, власть ведь под них косить пытается, к примеру полиция, форма америкосов а вот отношения ппц, у америкосы у каждого патруль и шокер и ружья и пистолеты резиновые, Да короче там дофина денег владуют , у нас тоже, но даже камер нету

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button