Происшествия

«Можна звільнитись від відповідальності», - на Миколаївщині стартував місячник добровільної здачі зброї

У період з 1 по 30 квітня 2018 року в Україні та Миколаївській області проводиться місячник добровільної здачі зброї, метою якого є надання можливості громадянам здати до поліції незареєстровану вогнепальну зброю, спеціальні засоби самооборони, боєприпаси та вибухові матеріали.

Як повідомляє УПД ГУНП в Миколаївській області, відповідно до діючого законодавства громадяни, які протягом квітня звернуться до підрозділів поліції, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності за зберігання зброї.

«Нагадаємо, що особи, які у зазначений термін здадуть незареєстровану мисливську вогнепальну зброю, газову, холодну зброю, спеціальні засоби вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, після проведення додаткової перевірки технічного стану зброї, оформлення відповідних документів та за наявності законних підстав можуть зареєструвати їх у свою власність», — йдеться у повідомленні.

Для здачі зброї можна у будь-який час звернутись до підрозділів поліції за місцем їхнього розташування або до Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області у відділ дозвільної системи за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 4 або за телефонами (0512)50–15-35, 50-15-40, 50-15-41, 50-15-42.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button