Происшествия

«Виносив впродовж декількох днів», - у Миколаєві чоловік викрав майно ЖЕКу вартістю 50 тис грн

До Центрального відділу поліції надійшло повідомлення про те, що із підвального приміщення господарчого блоку, яке належить житлово-комунальному підприємству Миколаївської міської ради, зникло обладнання.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, в результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Центрального відділу поліції встановили злодія – ним виявився 39-річний місцевий мешканець.

Зловмисник, розбивши скло у господарчому блоці, впродовж декількох днів виносив насоси, озонатори води та інше майно, яке продавав.

«Правоохоронці встановили причетність чоловіка до чотирьох таких фактів. Своїми протиправними діями крадій завдав підприємству збитків на 50000 гривен. За узгодженням із прокуратурою слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка, поєднана із проникненням до приміщення», що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років», — йдеться у повідомленні.

Наразі матеріали справи скеровані до суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button