Общество

"Не хочемо, щоб там був черговий притон", - мешканці Корабельного району борються за землю заради своїх дітей

В суботу, 23 березня, жителі Корабельного району міста Миколаєва, що мешкають неподалік від озера за об’їздною дорогою (у так званій «Причепівці») зійшлися на збори щодо хвилюючої їх теми боротьби за ділянку землі на території, де вони самі з любов’ю облаштували дитячий майданчик. Люди запросили на розмову жінку-арендатора цієї землі, аби дізнатися про її плани щодо подальших дій.

Нагадаємо, ми писали:
Самі організувалися та зайнялися
благоустроєм території Корабельного району
місцеві мешканці (Фото)

«Мешканці мікрорайону «Причепівка» стурбовані тим, що невідомі особи завозять землю біля дитячого майданчика. Постає питання: з якою метою? В адміністрації Корабельного району розводять руками — ніхто не знає!», — каже місцева мешканка Ніна.

Люди планували далі облаштовувати дитячий майданчик, зробити тут волейбольне або міні-футбольне поле, узгоджували ці питання в адміністрації району, а тут таке…

«Зустрілись з орендатором земельної ділянки гр. Циніною Маргаритою Миколаївною, яка теж говорить, що це не вона землю завозить. А слухи повзуть: мовляв, розрівняють землю, покладуть плитку, встановлять пивну палатку. Місцеві з обуренням говорять, що це вже було. Постійні п’янки, бійки, наркотики!!! Не допустимо цього знову!!! Ми не хочемо, щоб там був черговий притон з продажу алкоголю і наркотиків…

Гр. Циніна М. М. дану площу орендує з 2006 року, та благоустроєм не займається. З року в рік оренду продовжують, цільове призначення не виконується.

На запитання, що тут буде, відповідає кожного разу по-різному: то кафе, то овочевий склад, то відпочинок типу «Рибацький стан» і т. д. Де конкретно її територія — показати не може. На зборах всi чiтко зрозумiли, що папери оформлені на її им’я, але вона — пiдставна особа.

Тодi хто і для чого може використати дану земельну ділянку?

Наша територiя сьогоднi — лакомий кусок. Це не той пустир, який мiсцевi вичистили вiд смiття та бур’яну. Адмiнiстрацiя Корабельного допомогла встановити iгровий майданчик, зробили освiтлення. Спонсор допомiг плитами для дорiжки бiля озера. Тут зараз чисто і охайно. Мрiємо про футбольне поле та волейбольний майданчик.

Читайте також:
«Наше будущее — дети, так давайте их любить!» Жители
«Причеповки» в Николаеве устроили незабываемый праздник

Громада категорично проти того, щоб поряд з дитячим майданчиком була чергова наливайка по продажу тютюнових виробiв та алкогольних напоїв. Не розумiємо, як можна продовжувати оренду, якщо нiчого не зроблено, навiть бур’яни не прибранi.

Цiкаво, податок з 2006 року по сьогоднi сплачено, чи тут оренда безкоштовна, бо хтось лобiює дане питання?! Та й оцiнка землi невисока, всього 521876,08″, — міркують місцеві мешканці.

У понеділок, 25 березня, невідомі на вантажівці з державним номером  ВЕ 7054 АО продовжили завозити землю на вказану територію, — повідомили місцеві мешканці. Вони збираються йти зі своїми питаннями до мерії, сподіваючись хоч там отримати пояснення щодо даної ситуації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. А ты сюда зашол, чтобы совет дать о насущной проблемы? Или посмотреть на фотографии и обсудить людей? Кто в чём одет,модно или нет..?? Люди очнитесь!!!

  2. Аха ха овощной склад!!! Это типа складывать те овощи ,которые идит с «градуса» уставшие?еще бы сказала что аэровокзал будет,люди они вам мылят глаза и все,увидели же что с площадкой чисто и люди собираються там(и немало)и построят рыгаловку и всего то делов

  3. Какая разница что там будет , эта площадка там построенна больше 8 лет назад, если взять остальные места где стоят детские площадки везде наливают пиво если на то пошло , это раз, во-вторых когда там была палатка эти же люди которые на фото сами там сидели и выпивали , сейчас стали примерные ? .
    А в-третьих этой актевистке просто не дали денег которые она захотела вот и начала высасывать все из пальца . Для того что бы что то написать нужно изначально все проверить а потом писать статью , писать не проверенную информацию это бред ....

  4. Такие странные. Там же живут родственники Маргариты , почему они через них не уточнили. Вечно все через жопу. И не самые далекие а двоюродный брат , племяшка. Возмущятся надо было когда начиналось с палатки. Но тогда мамашки сами там бухали, после чего нарожали своих деток которым теперь по 6-8 лет)) И они построили площдку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button