Общество

Корабельний РВК агітує за вступ до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України

Військовий комісаріат Корабельного району проводить агітаційні заходи щодо вступу до ВВНЗ МОУ та інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо військової служби за контрактом.

Якщо Ви мрієте безкоштовно отримати вищу освіту, мати гарантоване працевлаштування, гідне грошове забезпечення, можливість стрімкої кар’єри, бажаєте мати соціальний і правовий захист для себе та членів своїх сімей, вступайте до військових навчальних закладів Міністерства оборони України, до військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів України, військових коледжів сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів.

Для цього Вам необхідно зробити 10 кроків:

1. Обрати навчальний заклад, де Ви мріяти навчатися, та військову спеціальність.

2. Звернутися до районного (міського) військового комісаріату, де Вам нададуть інформацію щодо оформлення особової справи кандидата для вступу до військового навчального закладу, інформацію щодо переліку предметів, з яких необхідно зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти.

3. Зареєструватися у Центрі оцінювання якості освіти для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з предметів, що відповідають умовам прийому до обраного навчального закладу.

4. Надати у військовий комісаріат документи, що необхідні для комплектування Вашої особової справи.

5. Успішно пройти іспити з ЗНО (мінімальна кількість балів з кожного предмету – 100).

6. Пройти медичний огляд в районному військовому комісаріаті з метою визначення Вашої придатності для вступу до військового навчального закладу.

7. Прибути до обраного навчального закладу.

8. Успішно пройти психологічне тестування.

9. Успішно здати залік з фізичної підготовленості (підтягування, біг на 100 м и на 3000 м).

10. Пройти заключний медичний огляд військово-лікарською комісією.

Якщо Ви успішно пройшли всі 10 кроків, вітаємо Вас! Ви – майбутній офіцер Збройних Сил України!

За додатковою інформацією (у тому числі — щодо переліку вищих військових навчальних закладів МО України та військових коледжів сержантського (старшинського) складу) звертайтеся до Корабельного РВК за адресою: проспект Богоявленський, 309; тел.: 64-53-00.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Вата тлеет и воняет))
    Что опасней, спецназовец, который головой бьет кирпичи или заучка, грамотно обращающийся с ПТРК? В армиях Израиля, Франции и даже Китая на передовые позиции выставялются управляемые удаленно машины и дроны. Тоже будет практиковаться и в нашей армии. Кто этим будет управлять, Вася из Галициновки? Нужна молодежь, которая разбирается в электронике и быстро соображает. Иначе Россия, Польша и Турция поиграются тут в кошки-мышки с патриотами и ополченцами и сделают Сирию 2.

  2. Ты не сравнивай армии Израиля-Франции. Там такого пиздеца с дерибаном бюджета нет.

  3. Ты б сразу написал что нужно идти по Раду скандировать "Ганьба!".
    Кто быстрее снимет на мобилу и спалит как в части занимаются дерибаном запчастей/ГСМ? Офицер, который отучился на отлично, или Вася с Галициновки? Будет Украина в НАТО или нет - весь мрак армейки на низах, и если эта грязь будет хоть понемногу вычищаться, будет и совсем другой облик службы. Была дедовщина в 90х, ушло же понемногу. Магии никакой нет, просто методичная смена хапуг на приличных людей, в течении десятков лет. Так было у Германии, Польши и Болгарии. Так будет и в Украине.

  4. Месси, вот своего сынка и отдавай туда учиться, если кастрюлька крепкая как и жопа твоя!!!

  5. Контракт не только для сыночков. А еще и не каждого/ую возьмут, поэтому можете не переживать. Хочешь - служи как офицер, а хочешь воюй как наемник. Дело выбора каждого. Агитация нужна для того чтобы дать понимание о подготовке и выбор кем стать.
    PS С кастрюлей на голове ходил только в детстве.

  6. Есть и подостойнее профессии, чем это дерьмо.....лучше в Европу на заработки, а не этот агитационный бред

  7. Если вы планируете воспитать магистра каких нибудь наук - так будет еще достойней, чем ехать дышать строительной пылью в европе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button