Политика

«Відповідають сучасним тенденціям», - виконком затвердив єдині архітектурні типи тимчасових споруд у Миколаєві

Сьогодні, 22 березня, у Миколаєві затвердили архітектурні типи тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення для провадження підприємницької діяльності на території міста.

Про це повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

За словами міського голови Олександра Сєнкевича, приведення до єдиного вигляду тимчасових споруд, що «зростають, як гриби» на території міста, давно назріле питання.

«Розроблено архетип, який розглянула та погодила архітектурно-містобудівна рада, — поінформував мер Миколаєва. – Пропоную підтримати це питання, адже ми мали це впорядкувати ще кілька років тому».

Проект рішення на виконкомі міської ради представив головний архітектор Андрій Цимбал.

«Містобудівна рада розглянула кілька варіантів. З наданих пропозицій обрали ті, що найбільше відповідають сучасним тенденціям та дозволяють формувати розміщення тимчасових споруд як окремих одиниць, а також – комплексами, таким чином, впорядковуючи їх. Надалі передбачається, що при продовженні терміну оренди земельної ділянки, терміну сервітуту, ми будемо пропонувати привести у відповідність до затверджених архетипів існуючий вигляд тимчасових споруд. Якщо будуть надаватись місця для розміщення нових споруд, вони вже мають відповідати прийнятому рішенню», — повідомив Андрій Цимбал.

Олександр Сєнкевич додав, що проект зазначеного регуляторного акту був своєчасно оприлюднений, розміщений на офіційному сайті міської ради, а зауважень та пропозицій до нього не надходило.

Виконком більшістю голосів підтримав проект рішення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А халабуды ржавые,без урн с коробочками вместо и вокруг залитые мочой продавцов, перед беззащитными школами и библиотеками на клумбах,где всё затоптано ?

    Их что будут ремонтировать прежде чем передать землю социокультурных учреждений в очередной раз в пользование халабудщикам.?

    Позор все депутатам от Корабельного.

    Да, новая прекрасная площадка возле детской библиотеки- туда халабуды, зарабатывать будете. Площадь возле взрослой библиотеки уже засрали. Давайте, расширяйтесь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button