Культура

"Мова кожного народу неповторна і своя": на концерті національних товариств у Миколаєві Індію представляв колектив з "Корабельного"

15 березня у міському палаці творчості учнів м. Миколаєва за ініціативи Ради національних товариств Миколаївської області відбувся комплексний захід «Мова кожного народу неповторна і своя».

Про це йдеться у листі заступника директора з культурно-масової діяльності Миколаїського міського палацу культури «Корабельний» Максима Коровая, який надійшов на редакційну пошту «Корабелів.Інфо».

«Серед яскравої палітри національностей нашої області були представлені усі народності, що проживають на території Миколаївщини. Мова – духовний код нації. Тому його варто передавати з покоління в покоління різними способами та засобами. Одним із дієвих засобів розвитку мови та її подальшого існування є культура як духовна скарбниця народу. Саме тому мова нацменшин була репрезентована культурними надбаннями того чи іншого народу», — йдеться у листі.

За словами Максима Коровая, Індію на цьому заході представляв самодіяльний колектив індійського танцю «Бхарат» (керівник — Юлія Бородіна) ММПК «Корабельний». Колектив мовою жестів і тіла, мімікою передав любов до цієї прекрасної країни, її народу, мови та культури зокрема.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button