Культура

Вихованці ПК «Корабельний» підкорили п’єдестал фестивалю «Світ талантів – Південна Україна» (фото)

Нагадаємо, ми писали, що 16 березня у Палаці молоді і студентів у місті Херсоні відбувся XV ювілейний Регіональний дитячий фестиваль «Світ талантів – Південна Україна», на якому вдало виступив зразковий ансамбль танцю «Водограй» (керівник — Світлана Чебан) Миколаївського міського палацу культури «Корабельний».

Конкурс проходив за підтримки громадської платформи «Добро переможе» Юрія Рожкова та при допомозі управління молоді та спорту Херсонської міської ради, повідомляє управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. У конкурсній програмі було представлено понад 170 художніх номерів у різних номінаціях.

Шість хореографічних постановок, які представив колектив Палацу культури, посіли наступні місця на п’єдесталі переможців:

І м. – середня група за хореографічну композицію «Веселые поварята»;

І м. – Кононович Тетяна за сольний танець;

ІІ м. – молодша група за танцювальний номер «Вкусное варенье»;

ІІІ м. – старша група за хореографічну композицію «Нас миллионы»;

ІІІ м. – основний склад ансамблю за номер «Я рисую этот мир»;

ІІІ м. – Алєксєєва Вероніка за сольну композицію «Райская птичка».

Окрім конкурсних виступів на учасників і глядачів чекало багато сюрпризів: аніматори, фотозони, майстер-класи, аквагрим, веселі казкові персонажі, зiрковi гості та багато інших цікавинок.

Для вихованців Палацу культури «Корабельний» конкурсний день був емоційно насичений та неабиякий виснажливий, але різноманітна розважальна програма дозволила усім отримати масу задоволення і позитивної енергії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button