Культура

Танцюристи з Миколаївського палацу культури «Корабельний» вдало виступили на конкурсах у Херсоні та Одесі

16 та 17 березня танцюристи з Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» взяли участь у трьох різних конкурсах, що відбувалися у Херсоні та Одесі.

Про це на у групі палацу культури в соцмережі Facebook повідомив заступник директора ПК «Корабельний» Максим Коровай.

Так, 16 березня у Херсоні відбувся XV ювілейний Регіональний дитячий фестиваль «Світ талантів – Південна Україна», на якому гарно себе показав і вдало виступив зразковий ансамбль танцю «Водограй» (керівник — Світлана Чебан). У конкурсній програмі представлено понад 170 номерів.

Миколаївський колектив виборов наступні місця:

І м. – середня група за хореографічну композицію «Веселые поварята»; Кононович Тетяна за сольний танець;

ІІ м. – молодша група за танцювальний номер «Вкусное варенье»;

ІІІ м. – старша група за хореографічну композицію «Нас миллионы»; основний склад ансамблю за номер «Я рисую этот мир»; Алєксєєва Вероніка за сольну композицію «Райская птичка».

17 березня у Херсоні відбувся Відкритий Всеукраїнський турнір зі спортивних танців «КУБОК ТАВРІЇ-2019». Дві спортивні пари народного ансамблю бально-спортивного танцю «Фантазія» (керівник — Юрій Крижановський) представляли міський палац культури «Корабельний» в класифікаційних змаганнях зі спортивних бальних танців і посіли такі місця:

І місце: Лірник Богдан — Ловчикова Вероніка — юний 1 + 2 шк/4; Висоцький Захар — Крижановська Вікторія — юв 1 D st/2; Висоцький Захар — Крижановська Ввкторія — юв 1 Н/10;

ІІІ місце: Висоцький Захар — Крижановська Вікторія — юв 1 E st/6

17 березня в Одесі відбувся обласний турнір із сучасного танцювального спорту «Танцюй, Одеса-2019», у якому міський палац культури «Корабельний» був представлений учасниками зразкового ансамблю сучасного танцю «Жемчужина» під керівництвом Наталії Кобельчук.

Миколаївські танцівниці проявили неабиякий хист і показали високоякісну підготовку, отриману під час репетицій і тренувань під пильним наглядом свого керівника і тренерів-помічників. Відповідно, і результати, яких вони досягли, не можуть не тішити.

Скарбничка нагород учасників колективу поповнилася вагомими досягненнями:

I м. вибороли танцювальний дует у складі Алексіної Мілани та Бєлякової Кароліни, а також Русіна Анастасія;

ІІ м. — за дуетом Семенова Ксенія – Русіна Анастасія та за сольними виконавицями Алексіною Міланою, Семеновою Ксенією, Бєляковою Кароліною;

ІІІ м. у своїй віковій категорії посіла Семенова Ксенія.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button